Timmerman Den Haag – specialist in timmerwerk
Contact Timmerbedrijf Expres

Direct contact

18″ title=”Offerteformulier”]

Timmerman Den Haag

Op zoek naar een timmerbedrijf in Den Haag met gekwalificeerde timmermannen? Zoek dan niet verder en laat Timmerbedrijf Expres u bijstaan. Bij ons netwerk zijn uitsluitend professionele timmerbedrijven in Den Haag en omgeving aangesloten die het kluskeurmerk mogen voeren. Besteedt u bij ons uw timmerwerk uit? Dan bent u verzekerd van een scherpe prijs, goede kwaliteit en uitstekende service!

Voor al uw timmerwerk

Onze vakmannen kunnen u bij diverse klussen van dienst zijn. Van het plaatsen van een nieuwe houten vloer in uw huis in Den Haag tot aan het monteren van een gevelkozijn. Heeft u iemand nodig voor het plaatsen van nieuwe ramen of voor restauratiewerkzaamheden aan uw huis? Dit zijn maar een paar voorbeelden van klussen waarmee het timmerbedrijf u van dienst kan zijn.

  • Kasten en tafels
  • Keukens
  • Deuren
  • Vloeren
  • Kozijnen
  • Dakkapellen
  • Uitbouw van uw woning

Timmerbedrijf Expres staat voor een tevreden klant

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij alleen samenwerken met timmerbedrijven in Den Haag waarvan de specialisten uitstekend zijn gediplomeerd en een ruime ervaring hebben bent u verzekerd van timmerwerk van goede kwaliteit. Bij ons staat daarnaast de klanttevredenheid hoog in het vaandel. Hebt u opmerkingen over onze service, of hebt u tips ter verbetering? Aarzel dna niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Woning aanbouw Den Haag

Verbouwing

Het valt zeer aan te bevelen bij een verbouwing u te laten bijstaan door een professioneel timmerbedrijf. Levert het proces u veel stress op of bent u bang dat een deel van het timmerwerk niet aan de veiligheidseisen zal voldoen? Laat dan al het timmerwerk aan de professionelen over, kwaliteit is zo gegarandeerd. Bent u bezig met het plannen van aanpassingen voor uw woning? Raadpleeg dan de service van Timmerbedrijf Expres, zij voorzien u van diverse offertes op maat voor al uw timmerwerk.

Huis renoveren Den Haag

Renovatie

Bent u bezig met het renoveren van uw woning en kan u wel wat professionele hulp gebruiken? Schakel van via Timmerbedrijf Expres een professioneel timmerbedrijf uit Den Haag in voor uw timmerwerk. Een timmerman kan bovendien vele andere klussen voor u uitvoeren dan enkel het timmerwerk. Zo kan de professional u ook van dienst zijn bij bijvoorbeeld het vastzetten van losse dakpannen of het versterken van de wanden. Hij is van alle markten thuis! Vraag via het webformulier naar voorwaarden en prijzen.

Houten raamkozijnen

Houten kozijnen

Overweegt u houten kozijnen aan te schaffen? Goed idee, zo geeft u uw huis een mooie, klassieke uitstraling. Kozijnen zijn in verschillende houtsoorten verkrijgbaar, raadpleeg uw timmerman voor de voor- en nadelen van de diverse houtsoorten. Uiteraard kunt u ook bij hem terecht voor het laten plaatsen van de kozijnen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het onderhoud van uw kozijnen? Of hebt u een vraag hoe u het schilderwerk het beste aan kunt passen? Wij helpen u met alle plezier verder.

Kasten en tafels op maat maken

Kasten en tafels

Tegenwoordig is het zelf in elkaar zetten of het laten maken van houten meubels een hot item. Naast steigerhout, zijn mahonie, kersenhout en teak veel gebruikte houtsoorten. Van hout kunnen heel goed en vrij makkelijk kasten en tafels gemaakt worden. Omdat deze niet gestoffeerd hoeven te worden is de timmerman hier niet heel lang mee bezig. Het aantal details aan een kasten of de poten van tafels kunnen de werktijd vergroten. Heeft u een timmerman nodig voor een ontwerp? Vraag nu een offerte aan!

Keuken verbouwen Den Haag

Keukens

Is uw keuken aan vervanging toe en heeft u een ontwerp in uw hoofd voor een nieuwe prachtige houten keuken? Dan kunnen wij zeker wat voor u betekenen. Samen met u kunnen wij deze plannen verder uitwerken en uw droomkeuken realiseren. Om de kosten van het timmerwerk laag te houden kunt u bij ons een offertes vergelijken van verschillende timmerbedrijven in Den Haag. Ga in zee met het timmerbedrijf naar keuze en de timmerman verwezenlijkt uw droomkeuken tot op detail voor u.

Deur bestellen Den Haag

Deuren

Als u nieuwe deuren in uw woning neemt kunt u uw huis een heel ander uiterlijk geven. Een echte timmerman weet hoe deuren afgesteld moeten worden en kan een deur voor u op maat maken. Er is een ruime keuze aan deuren op de markt. Binnendeuren, buitendeuren, brandwerende- en inbraakwerende deuren, het kan voor de consument wel eens lastig zijn om het overzicht te behouden. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden. Vul het webformulier in en wij brengen u in contact met een timmerbedrijf bij u in Den Haag.

Houten kozijnen Den Haag

Kozijnen

Er bestaan verschillende typen houten kozijnen, te weten: hardhouten schuif pui-, raam- en deurkozijnen. Deze moeten 1x in de 5 jaren onderhouden worden door een schilder. Het goed onderhouden zorgt ervoor dat de levensduur verlengt wordt en dat er geen timmerman aan de pas hoeft te komen om ze te vervangen. Toch komt het vaak voor dat men dit onderhoud vergeet en dat er nieuwe kozijnen nodig zijn. Het timmerwerk wat hiermee gemoeid gaat kan best een dure uitgave zijn. Vergelijk offertes en kies het timmerbedrijf dat het beste bij u past.

Houten dakkapel Den Haag

Dakkapellen

Het plaatsen van een houten dakkapellen kan snel gebeuren omdat deze prefab in de fabriek gemaakt zijn. U heeft er weinig overlast van en ook de aanschafkosten van hout liggen laag. Kiest u ervoor om kunststof kozijnen te nemen dan heeft u er vrijwel geen omkijken meer aan. Bij sommige huizen past kunststof niet en zal een houten dakkapel de voorkeur hebben. Door jarenlange ervaring met dakkapellen kan onze timmerman deze voor u op het dak zetten. Vergelijk offertes om te kijken welk timmerbedrijf bij u in de buurt de beste prijs biedt.

Meubelmaker Den Haag

Meubelmaker

Ikea of Leenbakker verkoopt iedere dag meubels, deze zijn echter niet uniek. Wilt u iets unieks dan kunt u dit laten ontwerpen een meubelmaker. Veel mensen denken dat een meubelstuk laten maken door een meubelmaker gepaard gaat met absurd hoge prijzen. Dit hoeft helemaal niet het geval te zijn en hangt vaak samen met het ontwerp, details en houtsoort die gebruikt wordt. Heeft u een ontwerp in uw hoofd en wilt u weten wat u dit gaat kosten? Vraag het een timmerman, wij geven u graag eerlijk advies en denken met u mee!

Direct Contact

Kwalitatief hoogwaardig timmerwerk tegen een scherpe prijs!

Wij overtuigen u graag met een scherpe offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Direct Contact
Scheidingswand Den Haag

Scheidingswand maken

Staat er gezinsuitbreiding op de planning, of wilt u vanwege een andere reden een zolder of bovenverdieping verdelen in meerdere kamers? Dan hebt u de optie om zelf een scheidingswand te maken. De specialisten van ons timmerbedrijf adviseren om hiervoor gebruik te maken van vurenhout voor de kernconstructie en gipsplaten als afdekkingsmateriaal. Het is hierbij wel van belang dat alle balken waterpas worden geplaatst, eventueel met behulp van een schietlood. Plaats dichtingsband onder de balken om geluidsoverlast te voorkomen.

houten plafond verlagen Den Haag

Verlaagd plafond

Een verlaagd plafond is een uitstekende optie, wanneer u graag boven een deel van de woonkamer speciale verlichting wilt hebben. Een verlaagd plafond kan van een enkele lattenconstructie worden gemaakt, maar natuurlijk ook overdekt met gipsplaten. Heeft uw wens voor een verlaagd plafond geen decoratief, maar een functioneel doel? Dan zullen wij samen met u kijken naar de beste oplossing en de snelste verbouwing. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u het plafond wilt verlagen in verband met het voorkomen van geluidsoverlast.

Houten trap renoveren Den Haag

Traprenovatie

Trappen worden veelvuldig gebruikt, en zullen daarom na verloop van tijd slijten. De slijtage van een trap vindt met name plaatst op het midden van de traptreden en eventueel bij de leuning. Het uitvoeren van een traprenovatie kan hierbij uitkomst bieden. Door een traprenovatie uit te voeren hoeft u niet de gehele trap te vervangen en blijven de kosten relatief laag. Bij menig timmerbedrijf uit Den Haag heeft u zelfs de optie voor speciale opzettreden die de kans op uitglijden sterk verlagen. Vraag onze vakman naar de prijzen en informatie.

Serre aanbouwen Den Haag

Serre

Wilt u ook tijdens de wintermaanden nog heerlijk van de zon genieten? Dan adviseren wij om een serre te laten bouwen. Met een (glazen) serre heeft u namelijk altijd de zon in huis. Om te voorkomen dat u tijdens de zomermaanden last krijgt van de hitte, is het een optie om speciale buitenzonwering of binnenjaloeziën te laten plaatsen. Wilt u graag weten welke voorwaarden er verbonden zitten aan het bouwen van een serre? Een timmerman kan u desgewenst van de benodigde informatie voorzien.

Terrasoverkapping Den Haag

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is één van de manieren waarop u in uw achtertuin enige schaduw kunt creëren. Een terrasoverkapping is goedkoper dan het bouwen van serres, en zal dan ook op koudere dagen minder beschutting bieden. Door een terrasverwarmer te plaatsen blijft het echter ook onder de terrasoverkapping nog lange tijd aangenaam. De meeste terrasoverkappingen worden van houten constructies gemaakt. Het is ook een optie om de terrasoverkapping volledig naar uw wensen te bouwen. Wij helpen u graag.

Houten veranda Den Haag

Veranda

Bent u op zoek naar een manier waarop u gedurende de hele dag kunt genieten van zon en schaduw bij u thuis in Den Haag? Dan is wellicht een veranda een goede optie voor u. Een veranda kan om het hele huis worden geplaatst, of enkel bij een deel, dit hangt van uw huis af. Het voordeel van veranda’s is dat deze niet heel erg breed zijn, maar dat u wel profiteert van schaduw wanneer u dit wenst. Tijdens de wintermaanden zit u droog en kan de veranda als opslagplaats dienen voor uw tuinmeubilair.

timmerman prijsofferte Den Haag

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Geïnteresseerd geraakt? Vul dan snel het contactformulier in en wij zullen u snel in contact brengen met ervaren timmerbedrijven in Den Haag. Wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van op maat gemaakte offertes. U hoeft alleen nog maar te kiezen voor een vakman die het beste uw wensen verstaat. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos, u beslist zelf wat u met de offerte doet. Wij helpen u graag aan een timmerbedrijf dat bij u past!

Werkgebied

Klantervaringen

Onze kinderen zijn het huis uit. Tijd voor een nieuwe bestemming voor de slaapkamers. Mijn droom is een grote inloopkast, helemaal op maat gemaakt. Deze droom is werkelijkheid geworden dankzij de vakmensen van Timmerbedrijf Expres.
S. Veenstra, Den Haag
Voor onze nieuwe woning wilde ik graag mijn nieuwe keuken ontwerpen. Bij de diverse keukenboeren was dit niet mogelijk of veel te duur. Gelukkig kwam ik in contact met Timmerbedrijf Expres uit Den Haag. Resultaat: een unieke keuken voor een goede prijs!
Renita de Boer, Alkmaar
Wij hebben een jaren 30 woning. De houten kozijnen waren nog authentiek, maar helaas erg verrot. Een timmerbedrijf die wij via deze service hebben gevonden heeft deze voor ons vervangen. Het ziet er weer als nieuw uit!
Timon Keuning, Den Haag
De zolder moest vergroot worden om een slaapkamer voor de jongste te creëren. We besloten om een houten dakkapel te laten plaatsen. Een goede prijs en het timmerbedrijf heeft de houten dakkapel netjes geplaatst!
Pieter Osinga, Den Haag
Ik was al een tijdje van plan om parket te laten leggen, daarom heb ik een offerte aangevraagd voor het te verrichten werk. Een nette prijs en dito uitvoering, ik kan de service dan ook aanraden.
L. van der Veen, Almere
Wij hebben net een huis gekocht en hebben een tuinhuisje laten bouwen via een timmerbedrijf die wij hebben gevonden via Timmerbedrijf Expres. Na het aanvragen van de offerte hebben we op korte termijn meerdere offertes ontvangen. We zijn zeer tevreden!
Maartje, Breda

Timmerman bij u in de buurt!

Wij beschikken over een netwerk van erkende timmermannen door heel Nederland en daar zijn wij best trots op. Vanuit meer dan 300 verschillende vestigingen door heel het land bedienen wij u. Hierdoor bevindt er zich altijd minimaal één timmerbedrijf bij u in de buurt. De grootste vestigingen in uw provincie hebben we hieronder opgesomd.

Focus op kwaliteit

Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat alle aangesloten vakmensen allen erkende bedrijven zijn. Regelmatig worden de gelieerde timmermannen en timmerbedrijven gecontroleerd op de kwaliteit van het werk en de bedrijfsvoering. Hierdoor bent u verzekerd van vakmanschap en kwalitatief timmerwerk.

Landelijk actief

De afgelopen jaren zijn we gegroeid tot een belangrijke speler op te markt. Doordat wij samenwerken met menig timmerbedrijf door heel Nederland beschikken wij over een landelijke dekking. Wij brengen u in contact met een vakman bij u in de buurt. Klik op uw provincie en kom direct in contact met bedrijven bij u uit de buurt.

Missie

Timmerbedrijf Expres is uw partner indien u op zoek bent naar een erkend timmerbedrijf. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs zonder dat dit ten koste gaat van een goede klantvriendelijke service.