Over ons
Contact Timmerbedrijf Expres

Over ons

Bij Timmerbedrijf Expres zien wij ons zelf als een tussen schakel tussen twee verschillende partijen, consumenten en bedrijven. Op onze website vind u een contactformulier. Door dit in te vullen stellen wij u in staat op snel en eenvoudig, gratis en vrijblijvend, diverse offertes te vergelijken gebaseerd op prijs en kwaliteit.

Kwaliteit door kluskeurmerk

Naast vele bedrijven verspreid door heel Nederland, werken wij samen met Kluswebsite. Kluswebsite heeft de bij ons aangesloten bedrijven voorzien van het Kluskeurmerk. Dit betekent dat deze bedrijven voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Wij kunnen u dus garanderen van:

  • Landelijke dekking
  • Controle op kwaliteit van de verrichte werkzaamheden
  • Een geschillencommissie die u bij staat indien er iets niet naar wens is verlopen
  • Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Een offerte aangevraagd, en nu?

U vraagt, gratis en geheel vrijblijvend, meerdere offertes aan via onze website. Wij reageren hier op door u een bevestiging toe te sturen per e-mail. Na bevestiging wordt door kluswebsite een account voor u aan gemaakt, dit maakt het mogelijk dat onze aangesloten specialisten uw opdracht of vragen zullen ontvangen. Omdat meer dan één bedrijf uw offerte aanvraag ontvangt en u dus offertes terug ontvangt van meerde bedrijven, bent u in staat eenvoudig de timmerman bedrijven uit uw omgeving met elkaar te vergelijken. U bent nu goed op de hoogte van alle mogelijkheden en kosten. Uw keuze was nog nooit zo makkelijk gemaakt.

De experts van Timmerbedrijf Expres zijn het levende bewijs dat snelheid niet ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit!

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Direct Contact

Timmerbedrijf Expres biedt hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Wij overtuigen u graag met een scherpe offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Direct Contact