Verbouwing
Contact Timmerman Nu

Verbouwen

Bent u al tijden niet tevreden met uw woning? Of bent u simpel weg toe aan iets nieuws? Dat is een verbouwing iets voor u! Denk hierbij aan een uitbouw van de woonkamer of juist de plaatsing van een dakkapel? Voor iedere woning zijn diverse opties denkbaar. Vraag eens de mening van een expert over verbouwen in uw situatie. De specialist van Timmerman Nu denkt graag met u mee.

Onze specialisten

Bij ons aangesloten zijn bedrijven die allemaal beschikken over diverse vakmannen. De experts zijn voorzien van het Kluskeurmerk. Dit houdt in dat zij professioneel en precies te werk gaan en uw verbouwing realiseren. U bent gegarandeerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Als er nog vragen bij u op komen? Kunt u deze ook bij onze specialisten kwijt. Bij Timmerman nu laten wij geen één vraag onbeantwoord.

  • Erkende vakman
  • Kwaliteit
  • Scherpe prijs

Uw eigen ontwerp

U wilt gaan verbouwen, dus u weet als beste wat uw wensen zijn. Sommige mensen vinden het leuk om een eigen ontwerp te maken. Anderen geven liever aan wat de wensen zijn en laten dit tekenen door een vakman. Bij ons is alles mogelijk. Geef aan wat úw wensen zijn voor de verbouwing. Een van onze experts neemt dan contact met u op om dit te bespreken. Een goede voorbereiding zorgt voor een mooi resultaat!

Gratis offerte aanvraag

Wilt u gaan verbouwen en hebben wij uw interesse gewekt? Vraag dan via onderstaand formulier, gratis en vrijblijvend, diverse offertes aan van specialisten uit uw omgeving. Door dat u meer dan één offerte ontvangt, heeft u een mooi en duidelijk overzicht van alle mogelijkheden en de bijbehorende kosten. U hoeft na het vergelijken alleen nog meer een keuze te maken. Na het maken van uw keuze zorgen wij dat voor u het weet er een ervaren vakman bij u op de stoep staat om de verbouwing te realiseren.

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite.

KWS timmerwerk

Direct Contact

Verbouwing van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Wij overtuigen u graag met een scherpe offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Direct Contact