Uitbouw

Uw woning is eigenlijk net iets te klein en u komt een beetje woonruimte tekort. U hoeft niet direct uw woning te koop te zetten, maar u kunt ook investeren in een uitbouw. U investeert zo niet alleen in extra woonruimte, maar ook in de waarde van uw woning.

Creëer extra woonruimte

Verhuizen kost de laatste jaren steeds meer geld. Het wordt minder interessant om te verhuizen waardoor u beter kunt investeren in extra woonruimte. De woonkamer wordt als het ware doorgetrokken en u kunt de muren gebruiken door extra ramen te plaatsen. Er komt zo meer zonlicht naar binnen waardoor uw woning direct een andere sfeer heeft. Mocht u nog zonlicht tekort komen dan kunt u kiezen voor een glazen dak waardoor uw woonkamer omgeven wordt door zonlicht.

Uitbouwen met een serre

Als u extra wilt genieten van woonruimte en uw tuin dan kunt u kiezen voor een serre. Een serre is een uitbouw bestaande uit glas. Hierdoor kunt u als het ware van de eerste zonnestralen genieten in de zon. In Nederland is dit erg fijn omdat het al snel te fris is om buiten te zitten terwijl de zon al wel schijnt. Met een serre heeft u hier geen last meer van en kunt u genieten van de zonnestralen. Vraag direct via onze website een offerte aan voor een serre aan uw woning.

Een bouwvergunning voor uw uitbouw

Als u denkt aan een uitbouw dan denkt u al snel aan veel papierwerk voor een bouwvergunning. Toch is een bouwvergunning erg afhankelijk van het soort uitbouw dat u gaat plaatsen. Een uitbouw van 2,5 meter aan de achterzijde van de woning valt al snel onder een bouwvergunningvrije uitbouw. Een expert van timmerbedrijf expres kan u adviseren over de mogelijkheden en bouwvergunning. Bent u van plan om een uitbouw te plaatsen? Vraag direct via onze website een vrijblijvende offerte aan voor een timmerbedrijf in uw buurt.

18″ title=”Offerteformulier”]