Timmerman Drenthe
Contact Timmerbedrijf Expres

Contactformulier

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Timmerman Drenthe

Bent u van plan een renovatie over verbouwing aan uw woning te laten doen? Wilt u een nieuwe houten vloer of een inbouwkast in de slaapkamer laten plaatsen? Schakel dan een erkend timmerbedrijf uit Drenthe in. Een timmerman is een echte vakman die alles met zijn handen kan. Teken bijvoorbeeld uw eigen keuken en een specialist van Timmerbedrijf Expres realiseert deze geheel naar wens. Voor alles wat met hout te maken heeft, een timmerbedrijf maakt uw dromen waar. De gelieerde bedrijven bewijzen bovendien dat vakwerk niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs.

Allround timmerbedrijf

Schakel een timmerbedrijf in voor diverse werkzaamheden. Zolang het maar met hout te maken heeft, Timmerbedrijf Expres uit Drenthe maakt het voor u. Staat uw klus er niet bij? Neem toch eens vrijblijvend contact met ons op. Wij staat voor u klaar.

  • Vloeren
  • Kozijnen
  • Deuren
  • Dakkapellen
  • Uitbouw van uw woning
  • Keukens
  • Meubels
  • Terrasoverkappingen

Kwaliteit en service

Timmerbedrijf Expres werkt samen met diverse timmermannen uit Drenthe. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom moet ieder timmerbedrijf, die bij ons is aangesloten, aan diverse voorwaarden voldoen. Zo eisen wij van elk timmerbedrijf dat hun medewerkers de juiste diploma’s hebben, en dat zij hun specialisten regelmatig laten bijscholen. Zo kunnen wij u verzekeren dat u altijd snel en volgens de nieuwste technieken wordt geholpen. Daarnaast doen wij ons best om al onze klanten naar 100% tevredenheid te helpen. Zijn er dingen die wij kunnen verbeteren aan onze service? Laat ons dit weten via het contactformulier, en wij zullen de feedback verwerken.

Huis Verbouwen

Verbouwing

Bent u van plan de keuken te renoveren, wilt u graag nieuwe meubels in huis, of zoekt u een timmerman die u kan helpen bij het maken van een serre? Voor zowel grote als kleine verbouwingen bent u bij een timmerbedrijf uit Drenthe aan het juiste adres. Wij nemen alle zaken voor u uit handen en zorgen dat de verbouwing netjes en op schema verloopt. U geniet gegarandeerd binnen korte tijd van een verhoogd wooncomfort! Vraag snel en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Timmerwerk Drenthe

Timmerwerk

Er zijn vele zaken in en om huis die van hout kunnen worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan houten kozijnen, een tafel van steigerhout of een mooie inbouwkast. Onze timmerman uit Drenthe draait zijn hand er niet voor om en creëert uw wens! Daarnaast helpen wij u tevens graag bij de renovatie van diverse houten producten. Vul hiervoor op het contactformulier uw wensen in en laat ons weten wat er moet gebeuren. Wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig.

Houten vloer plaatsen

Houten vloeren

Een houten vloer is een toevoeging voor uw woning. Het ziet er prachtig uit en is erg duurzaam. Echter, de vloer dient wel op de juiste manier geplaatst te worden. Timmerbedrijf Expres doet dit graag voor u. Hebt u al een parketvloer, en wilt u deze graag in goede staat houden? Dan dient u regelmatig onderhoud uit te voeren. Zo moet u de vloer minimaal tweejaarlijks lakken of in de was zetten. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Tafels op maat

Kasten en tafels

Tegenwoordig is het zelf in elkaar zetten of het laten maken van houten meubels een hot item. Naast steigerhout, zijn mahonie, kersenhout en teak veel gebruikte houtsoorten. Van hout kunnen heel goed en vrij makkelijk kasten en tafels gemaakt worden. Omdat deze niet gestoffeerd hoeven te worden is de timmerman hier niet heel lang mee bezig. Het aantal details aan een kasten of de poten van tafels kunnen de werktijd vergroten. Heeft u een timmerman nodig voor een ontwerp? Vraag nu een offerte aan!

Keukenkasten op maat Drenthe

Keukens

Is uw keuken aan vervanging toe en heeft u een ontwerp in uw hoofd voor een nieuwe prachtige houten keuken? Dan kunnen wij zeker wat voor u betekenen. Samen met u kunnen wij deze plannen verder uitwerken en uw droomkeuken realiseren. Om de kosten van het timmerwerk laag te houden kunt u bij ons een offertes vergelijken van verschillende timmerbedrijven in Drenthe. Ga in zee met het timmerbedrijf naar keuze en de timmerman verwezenlijkt uw droomkeuken tot op detail voor u.

Houten deur Drenthe

Deuren

Als u nieuwe deuren in uw woning neemt kunt u uw huis een heel ander uiterlijk geven. Een echte timmerman weet hoe deuren afgesteld moeten worden en kan een deur voor u op maat maken. Er is een ruime keuze aan deuren op de markt. Binnendeuren, buitendeuren, brandwerende- en inbraakwerende deuren, het kan voor de consument wel eens lastig zijn om het overzicht te behouden. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden. Vul het webformulier in en wij brengen u in contact met een timmerbedrijf bij u in Drenthe.

Houten raamkozijn Drenthe

Kozijnen

Er bestaan verschillende typen houten kozijnen, te weten: hardhouten schuif pui-, raam- en deurkozijnen. Deze moeten 1x in de 5 jaren onderhouden worden door een schilder. Het goed onderhouden zorgt ervoor dat de levensduur verlengt wordt en dat er geen timmerman aan de pas hoeft te komen om ze te vervangen. Toch komt het vaak voor dat men dit onderhoud vergeet en dat er nieuwe kozijnen nodig zijn. Het timmerwerk wat hiermee gemoeid gaat kan best een dure uitgave zijn. Vergelijk offertes en kies het timmerbedrijf dat het beste bij u past.

Houten dakkapel plaatsen Drenthe

Dakkapellen

Het plaatsen van een houten dakkapellen kan snel gebeuren omdat deze prefab in de fabriek gemaakt zijn. U heeft er weinig overlast van en ook de aanschafkosten van hout liggen laag. Kiest u ervoor om kunststof kozijnen te nemen dan heeft u er vrijwel geen omkijken meer aan. Bij sommige huizen past kunststof niet en zal een houten dakkapel de voorkeur hebben. Door jarenlange ervaring met dakkapellen kan onze timmerman deze voor u op het dak zetten. Vergelijk offertes om te kijken welk timmerbedrijf bij u in de buurt de beste prijs biedt.

Meubelmaker uit Drenthe

Meubelmaker

Ikea of Leenbakker verkoopt iedere dag meubels, deze zijn echter niet uniek. Wilt u iets unieks dan kunt u dit laten ontwerpen een meubelmaker. Veel mensen denken dat een meubelstuk laten maken door een meubelmaker gepaard gaat met absurd hoge prijzen. Dit hoeft helemaal niet het geval te zijn en hangt vaak samen met het ontwerp, details en houtsoort die gebruikt wordt. Heeft u een ontwerp in uw hoofd en wilt u weten wat u dit gaat kosten? Vraag het een timmerman, wij geven u graag eerlijk advies en denken met u mee!

Direct Contact

Kwalitatief hoogwaardig timmerwerk tegen een scherpe prijs!

Wij overtuigen u graag met een scherpe offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Direct Contact
Houten wand Drenthe

Scheidingswand maken

Er zijn verschillende redenen waarom een scheidingswand nodig kan zijn. U kunt met een scheidingswand de woonkamer in een zit- en eetgedeelte scheiden, of op de bovenverdieping van één ruimte meerdere kamers maken. Let hierbij wel op dat een scheidingswand geen dragende wand is: er kan minder gewicht tegen aanstaan, en kan tevens niet als vervanging dienen voor een bestaande muur. Een scheidingswand wordt meestal van (vuren)houten balken gemaakt die met gipsplaten worden afgedekt.

plafond repareren Drenthe

Verlaagd plafond

Wilt u graag in uw woning in Drenthe minder geluidsoverlast hebben van boven? Maar is het geen optie om de vloer te isoleren? Dan kan het een oplossing zijn om het plafond van de onderverdieping te verlagen. Vaak maakt dit een geluidsisolatie mogelijk. Plafondverlaging hebben echter niet alleen een functioneel doel, zij kunnen tevens een decoratieve functie hebben. Met een verlaagd plafond creëert u gemakkelijk een afgescheiden hoek in de kamer, zeker wanneer u het plafond van special spotjes of andere verlichting voorziet.

Houten Traprenovatie Drenthe

Traprenovatie

Uit onderzoek blijkt dat houten trappen gemiddeld zo’n 15 jaar meegaan, voordat u deze van een renovatie moet voorzien. Een traprenovatie kan bestaan uit het leggen van een tapijt over de treden, het vervangen van de houten traptreden of een volledige traprenovatie. Voor welke variant u moet kiezen is afhankelijk van de staat van het hout. Een timmerman uit ons netwerk kan u desgewenst bij u langs komen om de trap te bekijken en met u te overleggen over de mogelijkheden.

Houten aanbouw Drenthe

Serre

Er zijn verschillende oplossingen voor het creëren van meer licht en ruimte in huis. Veel van onze klanten uit Drenthe kiezen bijvoorbeeld voor een dakkapel. Wilt u op de benedenverdieping meer licht genereren? Dan is een serre de beste oplossing. Met een serre kunt u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat van de zon genieten, doordat het dak en alle of een aantal wanden uit glas bestaan. Installeer een goede buitenzonwering om teveel warmte in de zomer te voorkomen. Vraag kosteloos een offerte aan.

Houten Terrasoverkapping bouwen Drenthe

Terrasoverkapping

Tegenwoordig plaatsen wij in Drenthe steeds vaker terrasoverkappingen. Een terrasoverkapping is een houten constructie met open zijkanten, die wordt overdekt met glasplaten, zonneschermdoek of ander materiaal. Een terrasoverkapping is een ideale optie wanneer u nog wel van de buitenlucht wilt genieten, maar niet vol in de zon wil zitten. Een terrasoverkapping kan overal in de tuin worden geplaatst, mits de ondergrond goed is voorbereid. Laat altijd een timmerman van een erkend timmerbedrijf de klus uitvoeren.

Veranda verwijderen Drenthe

Veranda

Een veranda is qua constructie te vergelijken met een terrasoverkapping, behalve dat een veranda altijd aan het huis gebouwd is. Een veranda is bovendien meestal iets smaller dan een overkapping en kan rond het hele huis lopen. Met een veranda loopt u direct vanuit huis naar buiten om te genieten van de zonsopkomst, of zit u ’s avonds tot laat nog buiten, terwijl u geen last heeft van de wind. Tijdens de wintermaanden kan een veranda dienst doen als opslagplaats voor stookhout of tuinmeubilair.

timmerman prijsopgave Drenthe

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of in contact treden met een Timmerman uit Drenthe? Vul dan geheel vrijblijvend het offerteformulier in. Laat zo gedetailleerd mogelijk weten wat uw klus precies inhoudt. Na uw aanvraag ontvangt u verschillende prijsoffertes van timmerbedrijven bij u uit de regio Drenthe. Uw aanvraag is volledig vrijblijvend en kosteloos, u zit nergens aan vast. Wij zijn u met veel plezier tot dienst.

Werkgebied

Klantervaringen

Onze kinderen zijn het huis uit. Tijd voor een nieuwe bestemming voor de slaapkamers. Mijn droom is een grote inloopkast, helemaal op maat gemaakt. Deze droom is werkelijkheid geworden dankzij de vakmensen van Timmerbedrijf Expres.
S. Veenstra, Drenthe
Voor onze nieuwe woning wilde ik graag mijn nieuwe keuken ontwerpen. Bij de diverse keukenboeren was dit niet mogelijk of veel te duur. Gelukkig kwam ik in contact met Timmerbedrijf Expres uit Drenthe. Resultaat: een unieke keuken voor een goede prijs!
Renita de Boer, Alkmaar
Wij hebben een jaren 30 woning. De houten kozijnen waren nog authentiek, maar helaas erg verrot. Een timmerbedrijf die wij via deze service hebben gevonden heeft deze voor ons vervangen. Het ziet er weer als nieuw uit!
Timon Keuning, Drenthe
De zolder moest vergroot worden om een slaapkamer voor de jongste te creëren. We besloten om een houten dakkapel te laten plaatsen. Een goede prijs en het timmerbedrijf heeft de houten dakkapel netjes geplaatst!
Pieter Osinga, Drenthe
Ik was al een tijdje van plan om parket te laten leggen, daarom heb ik een offerte aangevraagd voor het te verrichten werk. Een nette prijs en dito uitvoering, ik kan de service dan ook aanraden.
L. van der Veen, Almere
Wij hebben net een huis gekocht en hebben een tuinhuisje laten bouwen via een timmerbedrijf die wij hebben gevonden via Timmerbedrijf Expres. Na het aanvragen van de offerte hebben we op korte termijn meerdere offertes ontvangen. We zijn zeer tevreden!
Maartje, Breda

Timmerman bij u in de buurt!

Wij beschikken over een netwerk van erkende timmermannen door heel Nederland en daar zijn wij best trots op. Vanuit meer dan 300 verschillende vestigingen door heel het land bedienen wij u. Hierdoor bevindt er zich altijd minimaal één timmerbedrijf bij u in de buurt. De grootste vestigingen in uw provincie hebben we hieronder opgesomd.

Focus op kwaliteit

Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat alle aangesloten vakmensen allen erkende bedrijven zijn. Regelmatig worden de gelieerde timmermannen en timmerbedrijven gecontroleerd op de kwaliteit van het werk en de bedrijfsvoering. Hierdoor bent u verzekerd van vakmanschap en kwalitatief timmerwerk.

Landelijk actief

De afgelopen jaren zijn we gegroeid tot een belangrijke speler op te markt. Doordat wij samenwerken met menig timmerbedrijf door heel Nederland beschikken wij over een landelijke dekking. Wij brengen u in contact met een vakman bij u in de buurt. Klik op uw provincie en kom direct in contact met bedrijven bij u uit de buurt.

Missie

Timmerbedrijf Expres is uw partner indien u op zoek bent naar een erkend timmerbedrijf. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs zonder dat dit ten koste gaat van een goede klantvriendelijke service.