Timmerman Nu – allround timmerbedrijf
Contact Timmerman Nu

Houten kozijnen

Ondanks dat er steeds meer materialen beschikbaar zijn voor uw kozijnen, blijven houten kozijnen populair. Het oogt klassiek en mensen houden van het karakter dat hout met zich mee brengt. Er zijn veel verschillende houten kozijnen verkrijgbaar. Het materiaal is goed bewerkbaar en overschilderbaar. Timmerman Nu informeert u kosteloos over de mogelijkheden en prijzen. Als u een houten kozijn aan wilt schaffen, zorg dan dat u goed op de hoogte bent!

De voordelen van houten kozijnen

Een houten kozijn biedt zo zijn voordelen. Het hout zorgt voor een klassieke en nostalgische uitstraling. Dat krijgt u met aluminium of kunststof minder snel voor elkaar. Het hout is een echte blikvanger voor uw pand. Daarnaast bieden ze nog meer voordelen:

  • U bent verzekerd van een eenmalige uitgave
  • Zijn houten kozijnen onderhoudsvriendelijk
  • Één van de goedkopere kozijnsoorten

Renovatie

Één van de nadelen van hout is dat het onderhoud nodig heeft. Door weer en wind gaat het hout op den duur verweren. Het is verstandig om het kozijn geregeld te onderhouden, op die manier voorkomt u dat hoge renovatie kosten. Denkt u hierbij aan het schilderwerk en het verwijderen van houtrot. Op die manier verlengt u de levensduur van het hout enorm. Een belangrijk onderdeel. Wij adviseren u jaarlijks het houtwerk van uw woning of bedrijfspand te laten controleren op eventuele gebreken. Wij kunnen u deze controle en het onderhoud uit handen nemen. Neem eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hardhout

In Nederland zijn hardhoutkozijnen de meest voorkomende soort kozijnen. Hardhoutkozijnen zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten:

  • Hardhout raamkozijnen
  • Hardhout deurkozijnen
  • Hardhout schuifpui kozijnen

Gratis offerte aanvraag

Wij werken samen met diverse bedrijven die allemaal erg bekwaam en ervaren zijn in hun vak. Daarnaast is elk bedrijf dat bij ons is aangesloten voorzien van het Kluskeurmerk. U bent dus gegarandeerd van kwaliteit tegen eens scherpe prijs. Vraag een gratis offerte aan via het contactformulier en wij zorgen ervoor dat u meerder offertes terug ontvangt. Zo bespaart u heel eenvoudig op uw investering.

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite.

KWS timmerwerk

Direct Contact

Houten kozijnen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Wij overtuigen u graag met een scherpe offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Direct Contact