Zolder verbouwen
Contact Timmerman Nu

Zolder verbouwen

Een zolder is een ruimte die vaak minder gebruikt wordt dan de rest van de woning. Tegenwoordig zien steeds meer mensen de voordelen in van deze kamer, er kan bijvoorbeeld een extra slaapkamer van gemaakt worden. Als de kamer te klein is, kan er een dakkapel op geplaatst worden voor meer licht en ruimte. Wilt u uw zolder verbouwen en bent u op zoek naar een timmerman die zorgt voor het verbouwen, aftimmeren en afwerken en helpt bij het inrichten? Dan helpen wij u graag. Wij verbouwen en zorgen voor het aftimmeren lage kosten. Neem nu contact op.

Ideeën

Heeft u een zolder, maar weet u niet zo goed wat u ermee moet? Dan helpen wij u graag door u op ideeën te brengen. Zo kunt u deze laten aftimmeren en afwerken om er een mooie slaapkamer of studiekamer van te maken. Als u nog geen trappen heeft naar de zolder, kijken wij samen met u naar de mogelijkheden hiervoor. Ook kan er, bij weinig ruimte, een dakopbouw geplaatst worden. Er zijn dus veel mogelijkheden. Wij brengen u graag op ideeën en geven u inspiratie, om vervolgens uw wensen uit te voeren. Wij verzorgen het aftimmeren, afwerken en inrichten met meubels.

Verbouwen tot slaapkamer

Eén van de meest gekozen mogelijkheden is het verbouwen tot een slaapkamer. In sommige gevallen hoeven wij alleen nog maar te zorgen voor het aftimmeren en inrichten van de kamer. Maar we kunnen ook de gehele zolder verbouwen, als dit nodig is, om deze tot een mooie slaapkamer om te toveren. Er is van alles mogelijk. Onze timmerman zorgt voor het verbouwen, aftimmeren en inrichten van de nieuwe slaapkamer, tegen lage kosten. Zo hoeft u alleen uw wensen door te geven en heeft u er verder geen werk meer aan. Na het verbouwen en de renovatie van de zolder kunt u genieten van een mooie, nieuwe slaapkamer.

Vaste trap naar zolder plaatsen

De meeste zolders hebben geen vaste trap. Als u de zolder laat verbouwen en inrichten, is het natuurlijk wel fijn dat er een vaste trap naartoe gaat, zodat u deze kamer gemakkelijk kan betreden. Onze timmerman kijkt samen met u naar de opties voor een vaste trap, het moet natuurlijk allemaal wel passen. Daarom komt hij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en om de vaste trap te plaatsen. Wilt u meer informatie over het plaatsen van een vaste trap, of over het inrichten of aftimmeren van uw zolder? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Meer ruimte door een dakkapel

De meeste zolders hebben schuine wanden, waardoor er minder ruimte is dan in een gemiddelde kamer. Een mooie oplossing daarvoor is een dakkapel. Het plaatsen van een dakopbouw kan binnen een dag klaar zijn en het levert u veel ruimte en licht op. Daarnaast is een dakopbouw in verschillende maten en materialen verkrijgbaar en kunt u ervoor kiezen om deze prefab te laten maken. Op deze manier is een dakkapel een mooie toevoeging aan uw woning en creëert u meer ruimte op de bovenste verdieping. Onze timmerman vertelt u meer over een dakopbouw en het afwerken van de zolder.

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Kosten

De kosten voor werkzaamheden aan uw zolder verschillen. Laat u deze compleet verbouwen, of aftimmeren of afwerken? Misschien bent u op zoek naar inspiratie en heeft u hulp nodig bij het inrichten, of wilt u een dakopbouw laten plaatsen. Al deze werkzaamheden hebben een andere prijs. Zo zal een dakkapel duurder uitvallen dan het inrichten van de kamer en zal het aftimmeren minder kosten dan verbouwen. Onze timmerman komt graag bij u langs om u te informeren over de bijvoorbeeld het inrichten en verbouwen en de kosten hiervan.

Contact met een specialist

Bent u op zoek naar een professionele timmerman die voor u de zolder kan verbouwen of aftimmeren? Wilt u uw zolder inrichten en heeft u hier hulp bij nodig? Dan helpen wij u graag. Ook voor het plaatsen van een dakkapel of een vaste trap naar de zolder schakelt u ons in. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een mooie zolder en dat het een kamer wordt die echt een functie heeft. Wij bieden u de beste service tegen lage kosten. Neem daarom nu contact met ons op door het contactformulier in te vullen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Direct Contact

Zolder verbouwen, inrichten en aftimmeren tegen een scherpe prijs!

Wij overtuigen u graag met een scherpe offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Direct Contact