Zolder verbouwen

Zolder verbouwen

Een zolder wordt vaak als een rommelhok gezien waar oude spullen worden neergezet. Terwijl een zolder een extra verdieping op uw woning is. Een zolder verbouwen kan een pluspunt voor uw woning zijn. U kunt ervoor kiezen om tijdens een zolder verbouwen extra woonruimte te creëren met bijvoorbeeld een studeerkamer of slaapkamer.

Goedkope uitbreiding

Een zolder verbouwen is een goedkope manier om uw woning uit te breiden met bijvoorbeeld een extra slaapkamer. Er liggen veel kansen op zolder die vergeten worden. Een zolder verbouwing kan goedkoop door er puur kamers van te laten maken. Een timmerman kan dit eenvoudig voor u realiseren door wandjes tussen de ruimtes te maken. Dit is een goedkope manier van uw zolder verbouwen. Maar er zijn ook uitgebreide mogelijkheden waarmee u een zolder voorziet van meer zonlicht en ruimte.

Grote dakramen voor extra zonlicht

Een timmerbedrijf kan er ook voor zorgen dat uw zolder van extra zonlicht wordt voorzien. Door het plaatsen van grote zolderramen ziet de zolder er direct al heel anders uit. U kunt er ook voor kiezen om een dakkapel om meer zonlicht en ruimte te creëren. Door het plaatsen van een dakkapel haalt u een stuk van de schuine kant van de zolder weg waardoor er meer ruimte ontstaat. Wilt u meer informatie over uw zolder verbouwen met extra dakramen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Hou de warmte binnen met isolatie

Bij een zolder verbouwen is isolatie ook een verstandige keuze. Door uw zolder direct te isoleren is een slaapkamer niet alleen aangenaam van tempratuur, maar bespaart u jaarlijks veel energiekosten. Via het dak verlaat veel warmte wat vaak vergeten wordt bij het isoleren van een woning. Timmerbedrijf expres denkt graag met u mee als het gaat om uw zolder verbouwen. Vraag direct via onze website een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

Offerte aanvragen


Anti-spam captcha

Vul code in:

 
Steeds meer particulieren en bedrijven maken gebruik van de diensten van Timmerbedrijf Expres. Dit is niet voor niets, wij bewijzen dagelijks dat kwaliteit en een scherpe prijs prima samengaan!

Comments are closed.