Houten keuken
Contact Timmerman Nu

Houten keuken

De keuken is een ruimte in uw woning die volop gebruikt wordt. Daarom is het vanzelfsprekend deze er goed uit moet komen te zien. Voor welk materiaal kiest u? Wij zeggen hout! Hout leeft en brengt warmte en comfort aan uw keuken. Een houten keuken kost dan wel wat meer geld dan bijvoorbeeld een kunststof keuken omdat het met de hand gemaakt wordt. Daarentegen brengt het wel vele voordelen met zich mee in tegenstelling tot andere keukens. Hout is gemakkelijk te bewerken. Dit betekent dat bij beschadiging het eenvoudig te herstellen is. Daarnaast is hout flexibel doch sterk. Uw houten keuken is niet alleen vandaag mooi maar ook over tien jaar. Liever een ander kleurtje? De keuken is makkelijk te verven.

Uw eigen ontwerp

Sommige mensen willen liever iets anders dan een standaard keuken uit de showroom. Misschien is het zelf ontwerpen van uw keuken iets voor u? Een houten keuken kan precies op maat gemaakt worden, zonder dat dit veel extra hoeft te kosten. Een extra kastje of plintje is gauw gemaakt. Geef in een ontwerp aan hoe u de keuken er uit wil laten zien. De vakman van Timmerman Nu maakt hier een professionele tekening van en kan aan de slag. Uw buren zullen jaloers zijn op uw zelf ontworpen keuken!

  • Keuken op maat
  • Eigen ontwerp mogelijk
  • Zelf het materiaal kiezen
  • Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Gratis offerte aanvraag

Als u uw ontwerp af heeft of andere klussen voor onze timmermannen hebt, vraagt u via onderstaan formulier, gratis en vrijblijvend, diverse offertes aan van verschillende bedrijven uit uw omgeving. U hoeft vervolgens alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken gebaseerd op prijs en kwaliteit en u heeft uw vakman gevonden! Wij verzekeren u dat er zo snel mogelijk een timmerman bij u op de stoep staat!

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite.

KWS timmerwerk

Direct Contact

Houten keuken van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Wij overtuigen u graag met een scherpe offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Direct Contact