Timmerman Zutphen – timmerbedrijf
Contact Timmerbedrijf Expres

Contactformulier

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Timmerman Zutphen

De timmermannen van Timmerbedrijf Expres uit Zutphen zijn echte specialisten met alles wat met hout te maken heeft. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, het creëren van een nieuwe keuken of het ontwerpen van een steigerhouten eettafel, een timmerman draait zijn hand er niet voor om. Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden in uw woning. Wij bewijzen dagelijks dat kwalitatief hoogstaand werk en een scherpe prijs goed te combineren zijn!

Allround Timmerbedrijf

Timmerbedrijf Expres uit Zutphen werkt samen met menig allround timmerbedrijf. Kan het gemaakt worden van hout? Dan creëert onze vakman het graag voor u. Onderstaand hebben we de diverse werkzaamheden opgesomd. Heeft u een andere klus? We bespreken het graag met u. Laat een terugbelverzoek achter via het contactformulier.

  • Kasten en tafels
  • Keukens
  • Deuren
  • Vloeren
  • Kozijnen
  • Dakkapellen
  • Uitbouw van uw woning

Service en kwaliteit

De afgelopen jaren is Timmerbedrijf Expres behoorlijk gegroeid. Eén van de oorzaken hiervan is dat klantvriendelijkheid en kwaliteit de belangrijkste speerpunten zijn. Om deze speerpunten te waarborgen, vragen wij van al onze timmermannen, ook uit Zutphen, dat zij de juiste diploma’s en een ruime ervaring hebben. Daarnaast wordt ieder timmerbedrijf geregeld gecontroleerd op de geleverde kwaliteit en de klantvriendelijkheid. Zo kunnen wij u garanderen dat u altijd naar behoren wordt geholpen. Hebt u vragen over onze werkwijze? Of hebt u opmerkingen ter verbetering van onze service? Laat dit dan via het webformulier weten. Uw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Verbouwing Zutphen

Verbouwing

Een uitbouw of dakkapel zorgt voor veel extra ruimte en licht in huis. Belangrijk is wel dat deze ruimtes op de juiste manier worden gebouwd. De professionals van Timmerbedrijf Expres Zutphen plaatsen diverse constructies zoals een serre, dakkapel of terrasoverkapping graag voor u. Wij kijken eerst samen met u naar de wensen en eventuele vergunningen die moeten worden aangevraagd. Vervolgens plaatsen wij de uitbouw snel en vakkundig.

Woning renovatie Zutphen

Timmerwerk

Timmerwerk is een heel breed begrip. Bijna alles kan van hout gemaakt worden. Denk aan een inbouwkast, een eettafel of juist een volledige keuken. Wilt u graag het interieur van uw woning in Zutphen veranderen, of bent u van plan een uitbouw te maken, maar weet u niet waar u moet beginnen? Ons timmerbedrijf denkt met u mee. Desgewenst kunnen wij u van voorbeelden voorzien, of een offerte op maat maken voor uw wensen.

Houten vloeren Zutphen

Houten vloeren

Een houten vloer is een grote investering waar u goed over na moet denken. Aan de andere kant is een houten vloer ook erg duurzaam, waardoor u er uw hele leven van kan genieten. Het is dan wel nodig om uw parket van goed onderhoud te voorzien. Zo moeten de planken periodiek opnieuw van was of lak worden voorzien. Hiermee behoudt u de kwaliteit van het materiaal en verlengt u de levensduur aanzienlijk.

Kasten op maat

Kasten en tafels

Wilt u graag dat een timmerman houten kasten en tafels voor u in elkaar zet? Veel mensen zijn niet handig en vinden het lastig om bepaalde meubels goed in elkaar te zetten. Heeft u een timmerbedrijf nodig in Zutphen voor het op maat maken van tafels, kasten en stoelen? Onze timmerman staat voor u klaar. Door jarenlange ervaring in het vak kan hij elk ontwerp in elkaar zetten en u van een kasten en tafels op maat voorzien. Dus heeft u een leuk ontwerp voor een meubelstuk in uw hoofd dan kan onze timmerman het voor u maken. Neem contact met ons op!

Keuken op maat maken

Keukens

Sommige mensen willen geen standaard keuken en kiezen voor een keuken op maat. Houten keukens zijn erg mooi en makkelijk te bewerken. Als u zelf een ontwerp of idee heeft voor uw keuken kunt u in overleg met ons deze realiseren. Wij zijn specialisten op het gebied van hout en kunnen alles voor u tot in de detail regelen. Een keuken is al een hele uitgave en daarom snappen wij dat u de kosten zo laag mogelijk wilt hebben. Vergelijk bij ons offertes van menig timmerbedrijf bij u uit de buurt en kies de timmerman die het best past bij uw woonsituatie in Zutphen.

Houten deur bestellen Zutphen

Deuren

Een deur wordt veel gebruikt en is dus aan slijtage onderheven. Na verloop van tijd kan het zijn dat u een nieuwe deur nodig bent in uw woning. Als u een nieuwbouwwoning koopt kunt u in sommige gevallen zelf bepalen wat voor deuren erin komen. In dit soort gevallen kan een timmerbedrijf iets voor u betekenen. Een timmerman kan voor u een deur op maat maken of kan u adviseren in uw keuze van een deur. Het kan ook zijn dat uw huidige voordeur niet voldoet aan uw veiligheidseisen, ook in dat geval gaan wij voor u aan de slag om te kijken wat het best is in uw woonsituatie.

Houten raamkozijnen Zutphen

Kozijnen

Houten kozijnen zijn nog steeds mateloos populair. Het past goed in het hedendaagse duurzaam bouwen en ze zijn goedkoop in de aanschaf. Een van de nadelen van hout is dat het onderhouden moet worden. Als hout niet goed onderhouden wordt gaat het rotten en kan het zijn dat u nieuwe kozijnen nodig hebt voor u woning. Een timmerman van Timmerman-Nu kan u adviseren welke mogelijkheden er zijn en of er nieuwe kozijnen in de woning gezet moeten worden. Heeft u kozijnen die op maat gemaakt moeten worden vanwege de vreemde pasvorm dan kan onze vakman dit ook voor u doen.

Houten dakkapellen Zutphen

Dakkapellen

Er zijn verschillende opties als u denkt over een houten dakkapel. De materiaalsoort van de kozijnen, het type dak en de grootte van de dakopbouw zijn allemaal factoren die u in ogenschouw moet nemen. Het plaatsen van een dakopbouw kan erg snel zijn als u kiest voor een prefab dakkapel. Dit omdat het houten skelet al in de werkplaats of fabriek wordt gemaakt. Het aftimmeren of plaatsen van houten dakkapellen kan verzorgt worden door een timmerbedrijf. Wilt u graag advies van een timmerman over wat voor u de opties zijn dan kunt u uw wensen aangeven in het contactformulier.

Meubelmaker in Zutphen

Meubelmaker

Heeft u wel eens nagedacht om unieke meubels te laten maken voor in uw huis, kantoor of tuin? Houten meubels kunnen een echte eyecatcher zijn in uw woning. Er zijn verschillende soorten hout die gebruikt worden door een meubelmaker om meubels mee te maken. Steigerhout is tegenwoordig erg populair door zijn robuuste uiterlijk en natuurlijke kleuren. Daarnaast zijn mahonie, teak en kersenhout ook houtsoorten die gebruikt worden. Een timmerbedrijf kan ook meubels voor u in elkaar zetten. Wij brengen u in contact met een timmerman in Zutphen.

Direct Contact

Kwalitatief hoogwaardig timmerwerk tegen een scherpe prijs!

Wij overtuigen u graag met een scherpe offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Direct Contact
Scheidingswand van hout Zutphen

Scheidingswand maken

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Zutphen de vraag of het mogelijk is een grotere ruimte te verdelen in meerdere kamers. Dit is zeker een optie. Wij raden dan over het algemeen aan om een scheidingswand te (laten) maken. Wanneer wij een scheidingswand voor u construeren dan bestaat deze meestal uit vurenhouten balken van 44×67 millimeter. De wand wordt vervolgens afgewerkt met gipsplaten. Voor adequate geluidsisolatie plaatsen wij dichtingsband.

plafond renovatie Zutphen

Verlaagd plafond

Om een speels effect te creëren in de woning, is het een optie om een deel van het plafond te verlagen. Dit kan bijvoorbeeld boven de eettafel, of boven het zitgedeelte. Door in het verlaagde deel spotjes te plaatsen wordt het een geheel eigen hoek in de kamer. Plafondverlagingen kunnen bestaan uit open balken, of kunnen worden voorzien van gipsplaten. Ook voor het verbeteren van de geluidsisolatie is een plafondverlaging een uitstekende optie. Laat een erkend timmerman u informeren over de mogelijkheden.

Trap renovatie Zutphen

Traprenovatie

Loopt u ook dagelijks tientallen keren de trap af en op? U zult begrijpen dat na verloop van tijd de treden dan enigszins afgesleten raken. Versleten houten traptreden geven een verhoogd risico op valpartijen. Het is daarom aan te raden om deze op tijd van een renovatie te voorzien. Bij menig timmerbedrijf uit Zutphen is het tegenwoordig mogelijk om speciale opzettreden te bestellen. Deze worden over de oude treden gezet, zodat uw trap al snel weer optimaal gebruikt kan worden. Vraag naar de prijzen aan onze vakman!

Serre van hout

Serre

Wilt u ’s ochtends van de zonsopkomst genieten of de seizoenswisselingen van dichtbij meemaken? Bent u een buitenmens en zoekt u een manier om ook in de wintermaanden lekker van het weer te genieten? Kies dan voor een serre! De specialisten van Timmerbedrijf Expres hebben een ruime ervaring met het bouwen van serres, en maken desgewenst met u samen een ontwerp. Zo hebt u de keuze uit diverse houtsoorten en de hoeveelheid ramen die u in de serre wenst. Wij helpen u graag door het geven van informatie en advies!

Houten terrasoverkapping bouwen Zutphen

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is een bouwconstructie die snel bij uw woning in Zutphen kan worden geplaatst door een ervaren timmerman. De meeste terrasoverkappingen zijn houten constructies, die worden voorzien van een volledige of partiële overdekking. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor glas, of zonwering doek als overkapping. Een terrasoverkapping is meestal open aan de zijden, waardoor u lekker van de zomerbries kunt genieten terwijl u in de schaduw zit. Meer weten? Vraag bij ons timmerbedrijf een offerte aan.

Veranda Zutphen

Veranda

Een veranda lijkt wel een beetje op een terrasoverkapping, omdat het een overdekt gedeelte bij uw huis is. Een veranda is echter altijd tegen uw huis aan, en kan daarbij op een verhoging worden gezet. Veranda’s kunnen om het hele huis worden gebouwd, of tegen een gedeelte. Het voordeel van deze bouwconstructie is dat u lange tijd van de buitenlucht kunt profiteren, terwijl in de wintermaanden de overkapping dienst kan doen als opslagplaats. Een houten veranda verbetert bovendien de aanblik van uw huis.

timmerbedrijf offerte Zutphen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Geïnteresseerd in de diensten van Timmerbedrijf Expres? Laat dan uw gegevens geheel vrijblijvend achter door het contactformulier in te vullen. Hoe specifieker u uw project invult in het webformulier hoe beter wij u kunnen helpen. Een timmerbedrijf uit Zutphen neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en uw vragen te beantwoorden. We helpen u met alle plezier om uw toekomstige projecten te verwezenlijken!

Werkgebied

Klantervaringen

Onze kinderen zijn het huis uit. Tijd voor een nieuwe bestemming voor de slaapkamers. Mijn droom is een grote inloopkast, helemaal op maat gemaakt. Deze droom is werkelijkheid geworden dankzij de vakmensen van Timmerbedrijf Expres.
S. Veenstra, Zutphen
Voor onze nieuwe woning wilde ik graag mijn nieuwe keuken ontwerpen. Bij de diverse keukenboeren was dit niet mogelijk of veel te duur. Gelukkig kwam ik in contact met Timmerbedrijf Expres uit Zutphen. Resultaat: een unieke keuken voor een goede prijs!
Renita de Boer, Alkmaar
Wij hebben een jaren 30 woning. De houten kozijnen waren nog authentiek, maar helaas erg verrot. Een timmerbedrijf die wij via deze service hebben gevonden heeft deze voor ons vervangen. Het ziet er weer als nieuw uit!
Timon Keuning, Zutphen
De zolder moest vergroot worden om een slaapkamer voor de jongste te creëren. We besloten om een houten dakkapel te laten plaatsen. Een goede prijs en het timmerbedrijf heeft de houten dakkapel netjes geplaatst!
Pieter Osinga, Zutphen
Ik was al een tijdje van plan om parket te laten leggen, daarom heb ik een offerte aangevraagd voor het te verrichten werk. Een nette prijs en dito uitvoering, ik kan de service dan ook aanraden.
L. van der Veen, Almere
Wij hebben net een huis gekocht en hebben een tuinhuisje laten bouwen via een timmerbedrijf die wij hebben gevonden via Timmerbedrijf Expres. Na het aanvragen van de offerte hebben we op korte termijn meerdere offertes ontvangen. We zijn zeer tevreden!
Maartje, Breda

Timmerman bij u in de buurt!

Wij beschikken over een netwerk van erkende timmermannen door heel Nederland en daar zijn wij best trots op. Vanuit meer dan 300 verschillende vestigingen door heel het land bedienen wij u. Hierdoor bevindt er zich altijd minimaal één timmerbedrijf bij u in de buurt. De grootste vestigingen in uw provincie hebben we hieronder opgesomd.

Focus op kwaliteit

Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat alle aangesloten vakmensen allen erkende bedrijven zijn. Regelmatig worden de gelieerde timmermannen en timmerbedrijven gecontroleerd op de kwaliteit van het werk en de bedrijfsvoering. Hierdoor bent u verzekerd van vakmanschap en kwalitatief timmerwerk.

Landelijk actief

De afgelopen jaren zijn we gegroeid tot een belangrijke speler op te markt. Doordat wij samenwerken met menig timmerbedrijf door heel Nederland beschikken wij over een landelijke dekking. Wij brengen u in contact met een vakman bij u in de buurt. Klik op uw provincie en kom direct in contact met bedrijven bij u uit de buurt.

Missie

Timmerbedrijf Expres is uw partner indien u op zoek bent naar een erkend timmerbedrijf. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs zonder dat dit ten koste gaat van een goede klantvriendelijke service.