Timmerman Oosterhout – timmerbedrijf
Contact Timmerbedrijf Expres

Contact opnemen

18″ title=”Offerteformulier”]

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Timmerman Oosterhout

Ieder huis heeft zo nu en dan een goed onderhoud nodig. Zo kunt u bijvoorbeeld een nieuwe houten vloer of nieuwe deuren willen laten plaatsen. Misschien heeft u daarnaast graag energiezuinige ramen? Voor deze en andere klussen vindt u via Timmerbedrijf Expres altijd een gerenommeerd timmerbedrijf in Oosterhout. Wij werken namelijk samen met erkende vakmannen, alleen zijn in bezit van het Kluskeurmerk en leveren perfect timmerwerk.

Diensten van een timmerbedrijf

Wanneer u uw huis wilt verbouwen of renoveren komt daar een heleboel bij kijken. Het leggen van een nieuwe vloer of muur in uw huis kan essentieel zijn, maar het is wel een behoorlijke precisieklus. En wat te denken van het installeren van een dakkapel of dakraam? Het zijn allemaal klussen die u het beste aan een professioneel timmerbedrijf kan overlaten. Via Timmerbedrijf Expres vindt u altijd een erkende specialist in Oosterhout. Heeft u een klus? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij zorgen ervoor dat u benaderd wordt door specialisten die al uw timmerklussen perfect uit kunnen voeren!

  • Kasten en tafels
  • Keukens
  • Deuren
  • Vloeren
  • Kozijnen
  • Dakkapellen
  • Uitbouw van uw woning

Service en garantievoorwaarden

Wij werken alleen samen met de beste timmerbedrijven uit Oosterhout en hanteren strenge eisen waar iedere timmerman die zich bij ons aan wil sluiten aan dient te houden. Zo vragen wij van elke specialist dat deze een ruime ervaring heeft en uitstekend is gediplomeerd. Omdat wij het zeer belangrijk vinden dat onze vakmannen perfect werk leveren worden zij continu gecontroleerd op belangrijke zaken als bedrijfsvoering en de kwaliteit van hun werk. Bij ons netwerk richten wij ons op kwaliteit en service. Hebt u een vraag of opmerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier, en wij staan u graag te woord.

uw woning verbouwen

Verbouwing

De specialisten van Timmerbedrijf Expres in Oosterhout kunnen u helpen bij de verbouwing van uw huis. Zij voeren met alle gemak al uw zaag-, schuur- en schaafwerk voor u uit. Wilt u graag zeker weten dat de verbouwingswerken exact en nauwkeurig worden afgehandeld? Dan adviseren wij hiervoor een erkend timmerman in te schakelen. Wij zijn u met alle plezier van dienst en rekenen aantrekkelijke tarieven voor onze diensten. Ga dus niet zelf aan de slag, maar laat uw timmerwerk over aan een professional.

Timmerwerk Oosterhout

Timmerwerk

Bij Timmerbedrijf Expres kan u terecht voor al uw timmerwerken. Onder de timmerwerken vallen vele klussen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het renoveren van de houten trap, maar ook het plaatsen van een nieuw kozijn of het ontwerpen van eigentijdse meubels. Heeft u een klus aan uw plafond, wilt u energiezuinige ramen in uw huis of is er een andere klus op het gebied van de timmerwerken waarbij u praktische ondersteuning kunt gebruiken? Schakel dan de hulp in van een erkend timmerbedrijf!

Houten vloer

Houten vloeren

Wilt u een nieuwe houten vloer aanleggen of wilt u een bestaande houten vloer restaureren? Ook dan kunnen wij u helpen! Onze timmerbedrijven staan ook in Oosterhout voor u klaar om deze werkzaamheden u uit handen te nemen. Zij maken hierbij gebruik van de nieuwste gereedschappen, om ervoor te zorgen dat uw vloer zo lang mogelijk meegaat. Hebt u een vraag over het onderhouden van uw parket, of kunt u tips gebruiken over het vervangen van de planken? Wij helpen u graag.

Kasten en tafels op maat

Kasten en tafels

Wilt u graag dat een timmerman houten kasten en tafels voor u in elkaar zet? Veel mensen zijn niet handig en vinden het lastig om bepaalde meubels goed in elkaar te zetten. Heeft u een timmerbedrijf nodig in Oosterhout voor het op maat maken van tafels, kasten en stoelen? Onze timmerman staat voor u klaar. Door jarenlange ervaring in het vak kan hij elk ontwerp in elkaar zetten en u van een kasten en tafels op maat voorzien. Dus heeft u een leuk ontwerp voor een meubelstuk in uw hoofd dan kan onze timmerman het voor u maken. Neem contact met ons op!

Keuken op maat Oosterhout

Keukens

Sommige mensen willen geen standaard keuken en kiezen voor een keuken op maat. Houten keukens zijn erg mooi en makkelijk te bewerken. Als u zelf een ontwerp of idee heeft voor uw keuken kunt u in overleg met ons deze realiseren. Wij zijn specialisten op het gebied van hout en kunnen alles voor u tot in de detail regelen. Een keuken is al een hele uitgave en daarom snappen wij dat u de kosten zo laag mogelijk wilt hebben. Vergelijk bij ons offertes van menig timmerbedrijf bij u uit de buurt en kies de timmerman die het best past bij uw woonsituatie in Oosterhout.

Nieuwe deur bestellen Oosterhout

Deuren

Een deur wordt veel gebruikt en is dus aan slijtage onderhevig. Na verloop van tijd kan het zijn dat u een nieuwe deur nodig bent in uw woning. Als u een nieuwbouwwoning koopt kunt u in sommige gevallen zelf bepalen wat voor deuren erin komen. In dit soort gevallen kan een timmerbedrijf iets voor u betekenen. Een timmerman kan voor u een deur op maat maken of kan u adviseren in uw keuze van een deur. Het kan ook zijn dat uw huidige voordeur niet voldoet aan uw veiligheidseisen, ook in dat geval gaan wij voor u aan de slag om te kijken wat het best is in uw woonsituatie.

Houten kozijnen Oosterhout

Kozijnen

Houten kozijnen zijn nog steeds mateloos populair. Het past goed in het hedendaagse duurzaam bouwen en ze zijn goedkoop in de aanschaf. Een van de nadelen van hout is dat het onderhouden moet worden. Als hout niet goed onderhouden wordt gaat het rotten en kan het zijn dat u nieuwe kozijnen nodig hebt voor u woning. Een timmerman van Timmerman-Nu kan u adviseren welke mogelijkheden er zijn en of er nieuwe kozijnen in de woning gezet moeten worden. Heeft u kozijnen die op maat gemaakt moeten worden vanwege de vreemde pasvorm dan kan onze vakman dit ook voor u doen.

Houten dakkapel Oosterhout

Dakkapellen

Er zijn verschillende opties als u denkt over een houten dakkapel. De materiaalsoort van de kozijnen, het type dak en de grootte van de dakopbouw zijn allemaal factoren die u in ogenschouw moet nemen. Het plaatsen van een dakopbouw kan erg snel zijn als u kiest voor een prefab dakkapel. Dit omdat het houten skelet al in de werkplaats of fabriek wordt gemaakt. Het aftimmeren of plaatsen van houten dakkapellen kan verzorgt worden door een timmerbedrijf. Wilt u graag advies van een timmerman over wat voor u de opties zijn dan kunt u uw wensen aangeven in het contactformulier.

Meubelmaker Oosterhout

Meubelmaker

Heeft u wel eens nagedacht om unieke meubels te laten maken voor in uw huis, kantoor of tuin? Houten meubels kunnen een echte eyecatcher zijn in uw woning. Er zijn verschillende soorten hout die gebruikt worden door een meubelmaker om meubels mee te maken. Steigerhout is tegenwoordig erg populair door zijn robuuste uiterlijk en natuurlijke kleuren. Daarnaast zijn mahonie, teak en kersenhout ook houtsoorten die gebruikt worden. Een timmerbedrijf kan ook meubels voor u in elkaar zetten. Wij brengen u graag in contact met een timmerman in Oosterhout.

Direct Contact

Kwalitatief hoogwaardig timmerwerk tegen een scherpe prijs!

Wij overtuigen u graag met een scherpe offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Direct Contact
Scheidingswand maken Oosterhout

Scheidingswand maken

Wilt u graag op de bovenverdieping een grote kamer in kleinere kamers opdelen? Of bent u bezig met de verbouwing van de zolder? Dan zult u hoogstwaarschijnlijk één of meerdere scheidingswanden willen plaatsen. Een scheidingswand kan op twee manieren worden gemaakt. Met behulp van standaard MDF platen, of met behulp van een lattenconstructie. Deze tweede variant is een stuk steviger, en kan worden geïsoleerd voor warmte en geluid. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Een timmerman uit Oosterhout helpt u met alle plezier.

Verlaagd plafond Oosterhout

Verlaagd plafond

Bij de geluidsisolatie van vloeren is het soms niet mogelijk om het isolatiemateriaal bij de vloer aan te brengen. Een alternatief is om het plafond van de onderliggende verdieping te verlagen, en zo te zorgen voor het beperken van de geluidsoverlast. Wij adviseren om altijd een erkend timmerbedrijf deze klus te laten afhandelen. De professionals van een timmerbedrijf kunnen dit timmerwerk snel en vakkundig afhandelen tegen aantrekkelijke prijzen. Vraag via het webformulier naar de mogelijkheden en voorwaarden. Wij helpen u graag verder.

Traprenovatie Oosterhout

Traprenovatie

De meeste trappen in Nederland zijn gemaakt van hout. Hoewel houten trappen vele voordelen hebben ten opzichte van andere materialen, zullen deze na verloop van tijd wel verslijten. Het risico van versleten traptreden is dat hierdoor het risico van vallen en uitglijden sterk verhoogd wordt. Of u vind simpelweg de kleur niet meer leuk. Wij kunnen daarom zorgen voor een traprenovatie. Dit kan met behulp van opzet traptreden, of door een volledige renovatie. Wat de beste optie is, is afhankelijk van de staat van het hout en uw budget.

Serre Oosterhout

Serre

Wilt u graag meer licht en ruime creëren in huis, maar krijgt u geen vergunning voor een dakkapel? Dan is wellicht een serre een goede optie voor u. Met een serre creëert u een heerlijk buitengevoel binnenshuis en profiteert u van alle zonnestralen. Om te voorkomen dat er tijdens de zomermaanden teveel zon in huis komt, adviseren wij om de serre te voorzien van een buitenzonewering. Een timmerman uit ons netwerk informeert u met alle plezier over de diverse opties en bijbehorende kosten. Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan en vergelijk de prijsoffertes.

Terrasoverkapping Oosterhout

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is een goed budgettair alternatief voor een serre. Met een terrasoverkapping zorgt u ervoor dat het lange tijd mogelijk blijft om buiten te zitten, zeker wanneer u een terrasverwarmer aanschaft. Daarnaast kan de terrasoverkapping in de wintermaanden dienen als opslag voor hout of tuinmeubilair. Wilt u weten of het mogelijk is een terrasoverkapping te plaatsen bij uw huis in Oosterhout? Vraag dan de medewerkers van een timmerbedrijf uit ons netwerk om advies. Desgewenst komen deze bij u langs voor een adviesgesprek.

Veranda Oosterhout

Veranda

Een andere optie voor het uitbreiden van overdekte woonruimte is het bouwen van een (overdekte) veranda. Veranda’s worden over het algemeen in de Verenigde Staten aangetroffen, maar wij kunnen deze ook in Oosterhout bouwen. De voordelen van veranda’s zijn vergelijkbaar met die van een terrasoverkapping. Extra voordeel van de veranda is wel dat deze rechtstreeks aan het huis wordt geplaatst, en helemaal rondom de woning kan lopen. Het is afhankelijk van uw eisen en het beschikbare budget hoe groot wij de veranda maken.

timmerman offertes

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Via Timmerbedrijf Expres komt u op eenvoudige wijze in contact met menig timmerbedrijf uit Oosterhout en omgeving. Uw aanvraag is gratis en geheel vrijblijvend. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen dan wordt deze door het team in behandeling genomen. Wij selecteren een aantal bedrijven voor het uitvoeren van uw opdracht. Op korte termijn ontvangt u vervolgens een offerte op maat. Wij bewijzen dagelijks dat kwalitatief werk en een scherpe prijs hand in hand gaan!

Werkgebied

Klantervaringen

Onze kinderen zijn het huis uit. Tijd voor een nieuwe bestemming voor de slaapkamers. Mijn droom is een grote inloopkast, helemaal op maat gemaakt. Deze droom is werkelijkheid geworden dankzij de vakmensen van Timmerbedrijf Expres.
S. Veenstra, Oosterhout
Voor onze nieuwe woning wilde ik graag mijn nieuwe keuken ontwerpen. Bij de diverse keukenboeren was dit niet mogelijk of veel te duur. Gelukkig kwam ik in contact met Timmerbedrijf Expres uit Oosterhout. Resultaat: een unieke keuken voor een goede prijs!
Renita de Boer, Alkmaar
Wij hebben een jaren 30 woning. De houten kozijnen waren nog authentiek, maar helaas erg verrot. Een timmerbedrijf die wij via deze service hebben gevonden heeft deze voor ons vervangen. Het ziet er weer als nieuw uit!
Timon Keuning, Oosterhout
De zolder moest vergroot worden om een slaapkamer voor de jongste te creëren. We besloten om een houten dakkapel te laten plaatsen. Een goede prijs en het timmerbedrijf heeft de houten dakkapel netjes geplaatst!
Pieter Osinga, Oosterhout
Ik was al een tijdje van plan om parket te laten leggen, daarom heb ik een offerte aangevraagd voor het te verrichten werk. Een nette prijs en dito uitvoering, ik kan de service dan ook aanraden.
L. van der Veen, Almere
Wij hebben net een huis gekocht en hebben een tuinhuisje laten bouwen via een timmerbedrijf die wij hebben gevonden via Timmerbedrijf Expres. Na het aanvragen van de offerte hebben we op korte termijn meerdere offertes ontvangen. We zijn zeer tevreden!
Maartje, Breda

Timmerman bij u in de buurt!

Wij beschikken over een netwerk van erkende timmermannen door heel Nederland en daar zijn wij best trots op. Vanuit meer dan 300 verschillende vestigingen door heel het land bedienen wij u. Hierdoor bevindt er zich altijd minimaal één timmerbedrijf bij u in de buurt. De grootste vestigingen in uw provincie hebben we hieronder opgesomd.

Focus op kwaliteit

Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat alle aangesloten vakmensen allen erkende bedrijven zijn. Regelmatig worden de gelieerde timmermannen en timmerbedrijven gecontroleerd op de kwaliteit van het werk en de bedrijfsvoering. Hierdoor bent u verzekerd van vakmanschap en kwalitatief timmerwerk.

Landelijk actief

De afgelopen jaren zijn we gegroeid tot een belangrijke speler op te markt. Doordat wij samenwerken met menig timmerbedrijf door heel Nederland beschikken wij over een landelijke dekking. Wij brengen u in contact met een vakman bij u in de buurt. Klik op uw provincie en kom direct in contact met bedrijven bij u uit de buurt.

Missie

Timmerbedrijf Expres is uw partner indien u op zoek bent naar een erkend timmerbedrijf. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs zonder dat dit ten koste gaat van een goede klantvriendelijke service.