Timmerman Wijchen – specialist in timmerwerk
Contact Timmerbedrijf Expres

Contact opnemen

18″ title=”Offerteformulier”]

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Timmerman Wijchen

Bent u op zoek naar een timmerbedrijf in Wijchen? Dan bent u bij Timmerbedrijf Expres aan het juiste adres! Via ons vindt u altijd een professioneel timmerbedrijf bij u in de buurt. Doordat wij gebruik maken van het Kluskeurmerk bent u verzekerd van gedegen timmerwerk. De gelieerde specialisten worden namelijk continu gecontroleerd op zaken als bedrijfsvoering en de kwaliteit van de geleverde klussen. Dus wat voor timmerklus u ook heeft, u treft via ons altijd de beste timmerman uit Wijchen. Bovendien bewijzen wij iedere dag dat vakmanschap niet ten koste gaat van een scherpe prijs. Vul eens vrijblijvend het contactformulier in indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Voor al uw timmerwerk

Iedereen heeft wel eens een timmerklus waarbij een timmerbedrijf met kennis van zaken nodig is. Wij bieden in dat geval uitkomst. Via ons vindt u altijd een vakman die u het werk uit handen neemt. Zo kunnen onze vakmannen een nieuwe houten vloer in uw huis plaatsen of een gevelkozijn monteren. Misschien wilt u een vakman graag eens laten kijken naar uw dak of heeft u een professional nodig voor het plaatsen van nieuwe ramen of voor restauratiewerkzaamheden aan uw plafond. Het zijn enkele van de vele voorbeelden waarmee de experts van Timmerbedrijf Expres u van dienst kunnen zijn.

  • Kasten en tafels
  • Keukens
  • Deuren
  • Vloeren
  • Kozijnen
  • Dakkapellen
  • Uitbouw van uw woning

Focus op kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat u als klant tevreden bent over het werk van onze professionals. Daarom werken wij alleen samen met vakmannen die een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied en uitstekend zijn gediplomeerd. Dit betekent dat zij kennis hebben van alle houtsoorten en u bij elke soort timmerwerk vakkundig kunnen ondersteunen. Wij controleren bovendien onze professionals regelmatig op de kwaliteit van het geleverde werk en de klantvriendelijkheid. Bij ons staan kwaliteit en service centraal. Hebt u dan ook tips ter verbetering van onze service? Laat dit dan zeker weten: uw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Woning verbouwing

Verbouwing

Wanneer u uw huis in Wijchen laat verbouwen is het zeer aan te raden om dit door een professioneel timmerbedrijf uit te laten voeren. De specialisten van een erkend timmerbedrijf kunnen u snel en vakkundig helpen bij alle timmerklussen, zoals het plaatsen van een houten vloer, het maken van een serre of repareren van een nieuwe deur. Wij garanderen dat al onze professionals een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Al het timmerwerk is bij onze timmerlieden in goede handen.

Renovatie

Renovatie

Wanneer u uw huis wilt laten renoveren staan wij voor u klaar. Het aan ons netwerk gelieerde timmerbedrijf in Wijchen kan u helpen met diverse timmerklussen. Zo kunnen onze professionals uw wanden versterken, de dakconstructie herstellen, een traprenovatie uitvoeren of houten meubels voor u maken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. U wordt spoedig geholpen bij het gewenste timmerwerk.

Houten kozijnen Wijchen

Houten kozijnen

Houten kozijnen zorgen voor een mooie, klassieke uitstraling. Ze zijn er in verschillende houtsoorten, zoals de zeer duurzame soorten merbau of afzelia. Kozijnen van lariks zijn ook fraai, maar iets minder duurzaam. Voor houten kozijnen geldt wel dat u deze regelmatig van het nodige onderhoud moet voorzien. Wij adviseren om minimaal eens per vijf jaar alle buitenkozijnen te schuren en te verven. Daarnaast is een jaarlijkse controle op beschadigingen of kans op lekkage tevens een goede zaak. Wij helpen u graag.

Kasten en tafels op maat

Kasten en tafels

Tegenwoordig is het zelf in elkaar zetten of het laten maken van houten meubels een hot item. Naast steigerhout, zijn mahonie, kersenhout en teak veel gebruikte houtsoorten. Van hout kunnen heel goed en vrij makkelijk kasten en tafels gemaakt worden. Omdat deze niet gestoffeerd hoeven te worden is de timmerman hier niet heel lang mee bezig. Het aantal details aan een kasten of de poten van tafels kunnen de werktijd vergroten. Heeft u een timmerman nodig voor een ontwerp? Vraag nu een offerte aan!

Keuken op maat Wijchen

Keukens

Is uw keuken aan vervanging toe en heeft u een ontwerp in uw hoofd voor een nieuwe prachtige houten keuken? Dan kunnen wij zeker wat voor u betekenen. Samen met u kunnen wij deze plannen verder uitwerken en uw droomkeuken realiseren. Om de kosten van het timmerwerk laag te houden kunt u bij ons een offertes vergelijken van verschillende timmerbedrijven in Wijchen. Kies voor het timmerbedrijf dat het meest in de buurt komt bij uw wensen en de timmerman zal zijn best doen om deze te verwezenlijken.

Nieuwe deur bestellen Wijchen

Deuren

Als u nieuwe deuren in uw woning neemt kunt u uw huis een heel ander uiterlijk geven. Een echte timmerman weet hoe deuren afgesteld moeten worden en kan een deur voor u op maat maken. Er is een ruime keuze aan deuren op de markt. Binnendeuren, buitendeuren, brandwerende- en inbraakwerende deuren, het kan voor de consument wel eens lastig zijn om het overzicht te behouden. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden. Vul het webformulier in en wij brengen u in contact met een timmerbedrijf bij u in Wijchen.

Houten kozijnen Wijchen

Kozijnen

Er bestaan verschillende typen houten kozijnen, te weten: hardhouten schuif pui-, raam- en deurkozijnen. Deze moeten 1x in de 5 jaren onderhouden worden door een schilder. Het goed onderhouden zorgt ervoor dat de levensduur verlengt wordt en dat er geen timmerman aan de pas hoeft te komen om ze te vervangen. Toch komt het vaak voor dat men dit onderhoud vergeet en dat er nieuwe kozijnen nodig zijn. Het timmerwerk wat hiermee gemoeid gaat kan best een dure uitgave zijn. Vergelijk offertes en kies het timmerbedrijf dat het beste bij u past.

Houten dakkapel Wijchen

Dakkapellen

Het plaatsen van een houten dakkapellen kan snel gebeuren omdat deze prefab in de fabriek gemaakt zijn. U heeft er weinig overlast van en ook de aanschafkosten van hout liggen laag. Kiest u ervoor om kunststof kozijnen te nemen dan heeft u er vrijwel geen omkijken meer aan. Bij sommige huizen past kunststof niet en zal een houten dakkapel de voorkeur hebben. Door jarenlange ervaring met dakkapellen kan onze timmerman deze voor u op het dak zetten. Vergelijk offertes om te kijken welk timmerbedrijf bij u in de buurt de beste prijs biedt.

Meubelmaker Wijchen

Meubelmaker

Ikea of Leenbakker verkoopt iedere dag meubels, deze zijn echter niet uniek. Wilt u iets unieks dan kunt u dit laten ontwerpen een meubelmaker. Veel mensen denken dat een meubelstuk laten maken door een meubelmaker gepaard gaat met absurd hoge prijzen. Dit hoeft helemaal niet het geval te zijn en hangt vaak samen met het ontwerp, details en houtsoort die gebruikt wordt. Heeft u een ontwerp in uw hoofd en wilt u weten wat u dit gaat kosten? Vraag het een timmerman, wij geven u graag advies. Vraag snel een prijsofferte aan via het webformulier.

Direct Contact

Kwalitatief hoogwaardig timmerwerk tegen een scherpe prijs!

Wij overtuigen u graag met een scherpe offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Direct Contact
Scheidingswand maken

Scheidingswand maken

Voor het verdelen van de zolderruimte in verschillende kamers, of het onderverdelen van de woonkamer, kunt u gemakkelijk zelf een scheidingswand maken. Dit betekent dat u eerst een lattenconstructie van vurenhout dient te creëren, met een minimale dikte van 44×67 millimeter. Meet de latten nauwkeurig af, voordat u gaat zagen. De specialisten van ons timmerbedrijf in Wijchen adviseren bovendien om aan de onderzijde van de balken dichtingsband aan te brengen voor een betere geluidsisolatie.

Verlaagd plafond

Verlaagd plafond

Een verlaagd plafond is een uitstekend alternatief voor het aanbrengen van vloerisolatie. Over het algemeen gaat het dan om het verbeteren van de geluidsisolatie. Het verlagen van een plafond zal enige tijd en moeite kosten. Het is daarom ook aan te raden om gedurende deze klus ergens anders te verblijven. Afhankelijk van de afmetingen van het plafond en de staat van de bouwconstructie zal dit timmerwerk ongeveer een week tot twee weken in beslag nemen. Wij zijn u graag van dienst.

Trap renovatie Wijchen

Traprenovatie

Door veelvuldig gebruik kan het voorkomen dat houten traptreden na verloop van tijd slijten. Dit betekent dat het risico op uitglijden een stuk groter wordt. In een aantal gevallen is het mogelijk om de traptreden zelf te herstellen. Wanneer dit geen optie is, dan zijn er twee alternatieven: het plaatsen van opzettreden over de huidige trap, of een volledige traprenovatie. Voor welke optie u het beste kunt kiezen, dat wordt bepaald door de staat van het hout. Wij komen graag bij u langs voor praktische ondersteuning.

Serre bouwen Wijchen

Serre

Veel van onze klanten uit Wijchen weten niet dat wij voor hun niet alleen klein timmerwerk in en om huis kunnen verzorgen, maar ook grotere klussen aanpakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een serre. Net als een dakkapel zorgt een serre voor meer licht en ruimte in huis. Het voordeel van serres is echter dat u hiervoor in de meeste gevallen geen vergunning hoeft aan te vragen als u deze achter het huis aanbouwt. Er zijn hier echter veel regels mee gemoeid. Een timmerman uit ons netwerk kan u van meer informatie voorzien.

Terrasoverkapping

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping heeft vele voordelen, die vergelijkbaar zijn met de voordelen van een veranda. Een terrasoverkapping is meestal gemaakt van een houten lattenconstructie waarover een speciaal buitenzonwering doek wordt geplaatst. Het is tevens mogelijk om voor een andere overkapping te kiezen, al loopt u dan wel het risico dat de terrasoverkapping op een carport gaat lijken. Wilt u meer weten over de constructiemogelijkheden en bijbehorende prijzen? Vul dan ons contactformulier in. Wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig of sturen een vrijblijvende offerte toe.

Veranda timmeren Wijchen

Veranda

Veranda’s zijn in Nederland niet erg gebruikelijk. Toch heeft een veranda verschillende positieve eigenschappen. In de zomer is de veranda geschikt als terras met schaduw, en in de winter kan het oppervlak worden gebruikt als opslagruimte voor tuinmeubilair of stookhout. Het plaatsen van een veranda vereist enige handigheid en nauwkeurigheid. De medewerkers van ons timmerbedrijf in Wijchen zijn u dan ook met alle plezier van dienst. Via het webformulier vraagt u gemakkelijk meer informatie aan of een prijsindicatie op maat.

timmerman offertes

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Behoefte aan een advies op maat of een prijsopgave voor de te verrichten werkzaamheden? Indien u het contactformulier invult brengen wij u direct in contact met een ervaren timmerman in Wijchen. Ons team zet de offerte gratis en vrijblijvend door naar diverse specialisten bij u in de buurt. U ontvangt spoedig diverse reacties. Aan u om de aanbiedingen op uw gemak te vergelijken en tot een goede keuze te komen. Wij helpen u graag aan een vakman waarover u tevreden bent!

Werkgebied

Klantervaringen

Onze kinderen zijn het huis uit. Tijd voor een nieuwe bestemming voor de slaapkamers. Mijn droom is een grote inloopkast, helemaal op maat gemaakt. Deze droom is werkelijkheid geworden dankzij de vakmensen van Timmerbedrijf Expres.
S. Veenstra, Wijchen
Voor onze nieuwe woning wilde ik graag mijn nieuwe keuken ontwerpen. Bij de diverse keukenboeren was dit niet mogelijk of veel te duur. Gelukkig kwam ik in contact met Timmerbedrijf Expres uit Wijchen. Resultaat: een unieke keuken voor een goede prijs!
Renita de Boer, Alkmaar
Wij hebben een jaren 30 woning. De houten kozijnen waren nog authentiek, maar helaas erg verrot. Een timmerbedrijf die wij via deze service hebben gevonden heeft deze voor ons vervangen. Het ziet er weer als nieuw uit!
Timon Keuning, Wijchen
De zolder moest vergroot worden om een slaapkamer voor de jongste te creëren. We besloten om een houten dakkapel te laten plaatsen. Een goede prijs en het timmerbedrijf heeft de houten dakkapel netjes geplaatst!
Pieter Osinga, Wijchen
Ik was al een tijdje van plan om parket te laten leggen, daarom heb ik een offerte aangevraagd voor het te verrichten werk. Een nette prijs en dito uitvoering, ik kan de service dan ook aanraden.
L. van der Veen, Almere
Wij hebben net een huis gekocht en hebben een tuinhuisje laten bouwen via een timmerbedrijf die wij hebben gevonden via Timmerbedrijf Expres. Na het aanvragen van de offerte hebben we op korte termijn meerdere offertes ontvangen. We zijn zeer tevreden!
Maartje, Breda

Timmerman bij u in de buurt!

Wij beschikken over een netwerk van erkende timmermannen door heel Nederland en daar zijn wij best trots op. Vanuit meer dan 300 verschillende vestigingen door heel het land bedienen wij u. Hierdoor bevindt er zich altijd minimaal één timmerbedrijf bij u in de buurt. De grootste vestigingen in uw provincie hebben we hieronder opgesomd.

Focus op kwaliteit

Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat alle aangesloten vakmensen allen erkende bedrijven zijn. Regelmatig worden de gelieerde timmermannen en timmerbedrijven gecontroleerd op de kwaliteit van het werk en de bedrijfsvoering. Hierdoor bent u verzekerd van vakmanschap en kwalitatief timmerwerk.

Landelijk actief

De afgelopen jaren zijn we gegroeid tot een belangrijke speler op te markt. Doordat wij samenwerken met menig timmerbedrijf door heel Nederland beschikken wij over een landelijke dekking. Wij brengen u in contact met een vakman bij u in de buurt. Klik op uw provincie en kom direct in contact met bedrijven bij u uit de buurt.

Missie

Timmerbedrijf Expres is uw partner indien u op zoek bent naar een erkend timmerbedrijf. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs zonder dat dit ten koste gaat van een goede klantvriendelijke service.