Timmerwerk offerte aanvragen

Timmerbedrijf Expres, voor al uw timmerwerk
Vergelijk eenvoudig offertes voor uw timmerwerk. Wij zijn u van dienst voor het vervaardigen en renoveren van houten kozijnen, vloeren, plafonds tot wanden en deuren!

Timmerbedrijf Venlo

Bent u zoekende naar een goed timmerbedrijf uit Venlo? Dan bent u bij Timmerbedrijf Expres Venlo aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk, waaruit we voor u de meest geschikte bedrijven uit Venlo selecteren. Deze selectie is afhankelijk van de aard van uw timmerwerk, die u kunt omschrijven in de kosteloze en geheel vrijblijvende offerte aanvraag.

Uw klus, ons specialisme

Timmerbedrijf Expres heeft nagenoeg alle denkbare specialismen op het gebied van timmerwerk in huis: totale renovatie, specifiek renoveren en aanleg van houten kozijnen, vloeren, deuren of wanden. Er is geen nee te koop, wij zijn er voor al uw timmerwerk. Laat daarom uw gereedschapskist gerust in de garage staan en vergelijk hier menig vakkundig timmerbedrijf en timmerman.

Gegarandeerd een goede timmerman in Venlo

Ons bedrijvenbestand bestaat niet uit de eerste de beste timmerlieden. Vereiste voor samenwerking is namelijk het mogen voeren van het Kluskeurmerk. Ieder bij ons aangesloten timmerman uit Venlo staat garant voor het geleverde timmerwerk. Maar ook zekerheid. Want bij het kwaliteitspredicaat behoort een bemiddelingsregeling, waarvan u kosteloos gebruik kunt maken als er toch iets niet naar wens is gegaan.

Voor renoveren en al uw timmerwerk

 • Gevel renovatie
 • Houten kozijnen en deuren
 • Vloeren en traprenovatie
 • Wanden en plafonds
 • Meubels
 • Timmerwerk tegen concurrerende tarieven

Gratis prijsopgave

Vraagt u nu kosteloos een offerte aan voor het timmerwerk dat u voor ogen heeft. Timmerbedrijf Expres selecteert voor u de meest geschikte timmermannen uit Venlo. Bekijk en vergelijk vervolgens zonder verplichtingen het aanbod, inclusief prijzen, van menig timmerbedrijf en timmerman.

Wij het netwerk in Venlo, u een timmerman die uw klussen vakkundig klaart.

Offerte aanvragen


Anti-spam captcha

Vul code in:

 
Door ons uitgebreide bedrijvenbestand in Venlo hebben we op ieder timmerwerk een passend antwoord. Of het nu gaat om een totale renovatie van een gevel, aanleg van wanden en vloeren of het plaatsen van deuren en houten kozijnen; Timmerbedrijf Expres biedt het u.

Onze expertise

Timmerbedrijf Expres uit Venlo is u van dienst bij zowel grote als kleine opdrachten. Onze timmermannen hebben de afgelopen jaren al vele opdrachten van verschillende aard met succes mogen uitvoeren. Onderstaand een overzicht van de expertise die wij inzetten om ieder timmerwerk of renovatie tot een succes te prolongeren. Onze timmermannen uit Venlo hebben overeen dat ze een voorliefde voor hebben voor hout, beschikken over een timmermansoog en timmerwerk leveren van topkwaliteit!

 • Voor alle soorten timmerwerk en renovatie
 • Van houten kozijnen tot vloeren
 • Van wanden tot deuren
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Scherpe prijzen

Keurmerken

Keurmerken

Tevreden klanten

K. Van den Brink – Venlo
Ik zocht een timmerman die mijn kozijnen en deuren kon renoveren. Zodoende ben ik uitgekomen bij Timmerbedrijf Expres Venlo, waar ik een offerte heb aangevraagd. Wat mij beviel is dat ik snel meerdere reacties heb ontvangen en voorzien ben van goed advies. Inmiddels zijn de kozijnen en deuren gerenoveerd en ik kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben!

 
 
Wanneer u op zoek bent naar een timmerman dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn uw partner in timmerwerk in regio Venlo. Laat u overtuigen en vraag eens geheel vrijblijvend een offerte aan!

Comments are closed.