Timmerman Roden – timmerbedrijf
Contact Timmerbedrijf Expres

Direct contact

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons

Timmerman Roden

Wilt u een nieuwe houten vloer of nieuwe deuren in uw woning in Roden laten aanleggen? Of kan uw huis wel wat onderhoud gebruiken? Neem dan contact op met Timmerbedrijf Expres in Roden. Bij ons zijn uitsluitend professionele timmerbedrijven aangesloten die het kluskeurmerk dragen. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief werk en controle op de bedrijfsvoering. Neem contact met ons op en vindt uit wat we voor u qua timmerwerk kunnen betekenen! Wij garanderen een snelle en vakkundige hulp.

Diensten van Timmerbedrijf Expres

Bent u van plan uw woning te verbouwen of renoveren? Hier komt altijd een boel bij kijken en kan ook de nodige stress veroorzaken. Hoe legt u nu precies die nieuwe vloer of maakt u een muur? Of wilt u misschien een dakkapel of dakraam laten installeren? Of heeft u het nodige timmerwerk dat verricht moet worden? Voor al deze klussen kunt u terecht bij uw timmerbedrijf. Hij is van alle markten thuis.

  • Kasten en tafels
  • Keukens
  • Deuren
  • Vloeren
  • Kozijnen
  • Dakkapellen
  • Uitbouw van uw woning

Service en garantievoorwaarden

Ieder bij ons aangesloten timmerbedrijf uit Roden moet aan verschillende voorwaarden voldoen, voordat deze zich aan mag sluiten bij ons netwerk. Zo vereisen wij dat elke timmerman uitstekend is gediplomeerd en voldoende ervaring heeft op het gebied van het timmerwerk. Wij richten ons op kwaliteit en een hoogwaardige service. Daarom zullen wij de werkzaamheden van onze vakmensen regelmatig evalueren. Hebt u opmerkingen of tips ter verbetering van onze service. Laat dit dan weten via het contactformulier. Uw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Woning verbouwen Roden

Verbouwing

Bent u van plan om het houtwerk bij uw woning te renoveren of gaat u een deel van het pand verbouwen? Dit zal in de meeste gevallen heel wat tijd en moeite kosten. Met de hulp van een timmerbedrijf uit ons netwerk hoeft u zich niet langer zorgen te maken over uw verbouwing. Wij regelen dat al het zaag-, schaaf-, schuur- en timmerwerk door een gekwalificeerd timmerman uit Roden zal worden uitgevoerd. Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier. Wij reageren snel!

Timmerwerk Roden

Timmerwerk

Onder het begrip timmerwerk vallen vele verschillende diensten, meer vak dan de meeste van onze klanten uit Roden denken. Wij kunnen natuurlijk een nieuw kozijn installeren en meubels op maat maken, maar helpen u tevens graag bij het verlagen van het plafond of het plaatsen van een afscheidingswand. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Een timmerman is u met alle plezier van dienst. Raadpleeg onze website of vul het contactformulier in voor meer informatie. Wij helpen u graag.

parketvloer Roden

Houten vloeren

Een bestaande hout vloer laten restaureren of een nieuwe houten vloer laten aanleggen, dat kunnen wij bij Timmerbedrijf Expres ook voor u verzorgen. Ieder bij ons aangesloten timmerbedrijf heeft ruime ervaring op het gebied van vloeren. Bent u benieuwd naar de voorwaarden voor het aanleggen van een nieuwe vloer? Of hebt u een vraag over het onderhoud van uw huidige parketvloer? Daarover informeren wij u met alle plezier. Via het webformulier stelt u gemakkelijk vragen of vraagt u een vrijblijvende prijsindicatie aan.

Kasten en tafels op maat

Kasten en tafels

Wilt u graag dat een timmerman houten kasten en tafels voor u in elkaar zet? Veel mensen zijn niet handig en vinden het lastig om bepaalde meubels goed in elkaar te zetten. Heeft u een timmerbedrijf nodig in Roden voor het op maat maken van tafels, kasten en stoelen? Onze timmerman staat voor u klaar. Door jarenlange ervaring in het vak kan hij elk ontwerp in elkaar zetten en u van een kasten en tafels op maat voorzien. Dus heeft u een leuk ontwerp voor een meubelstuk in uw hoofd dan kan onze timmerman het voor u maken. Neem contact met ons op!

Keuken op maat Roden

Keukens

Sommige mensen willen geen standaard keuken en kiezen voor een keuken op maat. Houten keukens zijn erg mooi en makkelijk te bewerken. Als u zelf een ontwerp of idee heeft voor uw keuken kunt u in overleg met ons deze realiseren. Wij zijn specialisten op het gebied van hout en kunnen alles voor u tot in de detail regelen. Een keuken is al een hele uitgave en daarom snappen wij dat u de kosten zo laag mogelijk wilt hebben. Vergelijk bij ons offertes van menig timmerbedrijf bij u uit de buurt en kies de timmerman die het best past bij uw woonsituatie in Roden.

Nieuwe deur bestellen Roden

Deuren

Een deur wordt veel gebruikt en is dus aan slijtage onderheven. Na verloop van tijd kan het zijn dat u een nieuwe deur nodig bent in uw woning. Als u een nieuwbouwwoning koopt kunt u in sommige gevallen zelf bepalen wat voor deuren erin komen. In dit soort gevallen kan een timmerbedrijf iets voor u betekenen. Een timmerman kan voor u een deur op maat maken of kan u adviseren in uw keuze van een deur. Het kan ook zijn dat uw huidige voordeur niet voldoet aan uw veiligheidseisen, ook in dat geval gaan wij voor u aan de slag om te kijken wat het best is in uw woonsituatie.

Houten kozijnen Roden

Kozijnen

Houten kozijnen zijn nog steeds mateloos populair. Het past goed in het hedendaagse duurzaam bouwen en ze zijn goedkoop in de aanschaf. Een van de nadelen van hout is dat het onderhouden moet worden. Als hout niet goed onderhouden wordt gaat het rotten en kan het zijn dat u nieuwe kozijnen nodig hebt voor u woning. Een timmerman van Timmerman-Nu kan u adviseren welke mogelijkheden er zijn en of er nieuwe kozijnen in de woning gezet moeten worden. Heeft u kozijnen die op maat gemaakt moeten worden vanwege de vreemde pasvorm dan kan onze vakman dit ook voor u doen.

Houten dakkapel Roden

Dakkapellen

Er zijn verschillende opties als u denkt over een houten dakkapel. De materiaalsoort van de kozijnen, het type dak en de grootte van de dakopbouw zijn allemaal factoren die u in ogenschouw moet nemen. Het plaatsen van een dakopbouw kan erg snel zijn als u kiest voor een prefab dakkapel. Dit omdat het houten skelet al in de werkplaats of fabriek wordt gemaakt. Het aftimmeren of plaatsen van houten dakkapellen kan verzorgt worden door een timmerbedrijf. Wilt u graag advies van een timmerman over wat voor u de opties zijn dan kunt u uw wensen aangeven in het contactformulier.

Meubelmaker Roden

Meubelmaker

Heeft u wel eens nagedacht om unieke meubels te laten maken voor in uw huis, kantoor of tuin? Houten meubels kunnen een echte eyecatcher zijn in uw woning. Er zijn verschillende soorten hout die gebruikt worden door een meubelmaker om meubels mee te maken. Steigerhout is tegenwoordig erg populair door zijn robuuste uiterlijk en natuurlijke kleuren. Daarnaast zijn mahonie, teak en kersenhout ook houtsoorten die gebruikt worden. Een timmerbedrijf kan ook meubels voor u in elkaar zetten. Wij brengen u met veel plezier in contact met een timmerman in Roden.

Direct Contact

Kwalitatief hoogwaardig timmerwerk tegen een scherpe prijs!

Wij overtuigen u graag met een scherpe offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Direct Contact
Houten Scheidingswand Roden

Scheidingswand maken

Wie graag een grotere ruimte wil verdelen in meerdere kamers, kan hiervoor een scheidingswand plaatsen. Bent u redelijk handig? Dan is het een optie om deze scheidingswand zelf te maken. Gebruik hiervoor vurenhout met een minimale dikte van 44×67 millimeter. Zorg ervoor dat u de balken altijd geheel waterpas plaatst, zo voorkomt u dat er problemen ontstaan bij het monteren van de gipsplaten. Daarnaast raden wij aan om aan de onderzijde van de balken dichtingsband te installeren.

plafond verlagen Roden

Verlaagd plafond

Er zijn verschillende redenen om een verlaagd plafond te maken. Zo kunt u het plafond verlagen met een decoratief doel, zoals het plaatsen van spotjes. Of met een functioneel doel zoals het verbeteren van de geluidsisolatie. Wat de reden ook is voor het verlagen van het plafond, wij adviseren om hiervoor de hulp van een erkend timmerman uit Roden in te schakelen. Deze kan het plafond snel en vakkundig lager maken, zodat u spoedig weer van een optimaal wooncomfort geniet.

Trap renoveren Roden

Traprenovatie

Is uw huidige trap aan vervanging toe, of wordt het tijd om de traptreden te renoveren? Bij Timmerbedrijf Expres bent u aan het juiste adres voor een traprenovatie. De professionals van ons timmerbedrijf in Roden kunnen uw hele trap vervangen door een nieuw exemplaar, of opzettreden installeren. Door uw trappen te renoveren vermindert u de kans op uitglijden en andere problemen. Voor een traprenovatie kunnen wij gebruik maken van vele houtsoorten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Houten serre Roden

Serre

Met het bouwen van een serre zorgt u ervoor dat er op een eenvoudige wijze meer licht en ruimte in huis komt. Een serre bestaat meestal voor een groot deel uit glas, zodat u zelfs in de lente en herfst kunt genieten van de zon en een heerlijk buitengevoel ervaart. Om te voorkomen dat de serre in de zomermaanden te heet wordt, adviseren wij om een goede buitenzonwering uit te kiezen. Ook is het raadzaam om advies in te winnen over bouwvergunningen. Vul het contactformulier in om hulp te vragen van een erkend timmerbedrijf.

Terrasoverkapping bouwen Roden

Terrasoverkapping

Is het bouwen van een serre niet mogelijk, maar wilt u wel een overdekte ruimte creëren in uw tuin? Overweeg dan om een terrasoverkapping neer te laten zetten. Een terrasoverkapping bestaat uit een lattenconstructie, waaroverheen een speciaal doek of ander materiaal wordt geplaatst. Een terrasoverkapping biedt geen beschutting tegen de wind, maar zorgt wel voor een heerlijke schaduwrijke plek tijdens de zomer. In de winter is het mogelijk om de overkapping te verwijderen. Wij informeren en adviseren u met alle plezier.

Veranda maken Roden

Veranda

Hebt u wel eens nagedacht over het bouwen van een veranda? Veranda’s zijn meer gebruikelijk in de Verenigde Staten dan in Nederland, maar misstaan ook hier niet. Een veranda kan aan de hele achterzijde of voorzijde worden geplaatst, of zelfs om het gehele huis heen. Het voordeel van een veranda is dat u altijd ergens schaduw heeft, en tevens dat u vrijwel altijd buiten kunt zitten wanneer het lekker weer wordt. In de wintermaanden is een veranda uitermate geschikt als opslagplaats voor het tuinmeubilair.

timmerman prijzen Roden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Vraag voor al uw timmerwerk offertes aan via het contactformulier. Vul hiervoor het formulier in door zo specifiek mogelijk uw wensen te vermelden en wij zorgen ervoor dat het erg snel wordt doorgestuurd naar diverse timmerbedrijven in Roden en omgeving. De offertes ontvangt u zo snel mogelijk, en dit geheel gratis en vrijblijvend. Uw timmerklus is bij ons timmerbedrijf in goede handen, klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Werkgebied

Klantervaringen

Onze kinderen zijn het huis uit. Tijd voor een nieuwe bestemming voor de slaapkamers. Mijn droom is een grote inloopkast, helemaal op maat gemaakt. Deze droom is werkelijkheid geworden dankzij de vakmensen van Timmerbedrijf Expres.
S. Veenstra, Roden
Voor onze nieuwe woning wilde ik graag mijn nieuwe keuken ontwerpen. Bij de diverse keukenboeren was dit niet mogelijk of veel te duur. Gelukkig kwam ik in contact met Timmerbedrijf Expres uit Roden. Resultaat: een unieke keuken voor een goede prijs!
Renita de Boer, Alkmaar
Wij hebben een jaren 30 woning. De houten kozijnen waren nog authentiek, maar helaas erg verrot. Een timmerbedrijf die wij via deze service hebben gevonden heeft deze voor ons vervangen. Het ziet er weer als nieuw uit!
Timon Keuning, Roden
De zolder moest vergroot worden om een slaapkamer voor de jongste te creëren. We besloten om een houten dakkapel te laten plaatsen. Een goede prijs en het timmerbedrijf heeft de houten dakkapel netjes geplaatst!
Pieter Osinga, Roden
Ik was al een tijdje van plan om parket te laten leggen, daarom heb ik een offerte aangevraagd voor het te verrichten werk. Een nette prijs en dito uitvoering, ik kan de service dan ook aanraden.
L. van der Veen, Almere
Wij hebben net een huis gekocht en hebben een tuinhuisje laten bouwen via een timmerbedrijf die wij hebben gevonden via Timmerbedrijf Expres. Na het aanvragen van de offerte hebben we op korte termijn meerdere offertes ontvangen. We zijn zeer tevreden!
Maartje, Breda

Timmerman bij u in de buurt!

Wij beschikken over een netwerk van erkende timmermannen door heel Nederland en daar zijn wij best trots op. Vanuit meer dan 300 verschillende vestigingen door heel het land bedienen wij u. Hierdoor bevindt er zich altijd minimaal één timmerbedrijf bij u in de buurt. De grootste vestigingen in uw provincie hebben we hieronder opgesomd.

Focus op kwaliteit

Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat alle aangesloten vakmensen allen erkende bedrijven zijn. Regelmatig worden de gelieerde timmermannen en timmerbedrijven gecontroleerd op de kwaliteit van het werk en de bedrijfsvoering. Hierdoor bent u verzekerd van vakmanschap en kwalitatief timmerwerk.

Landelijk actief

De afgelopen jaren zijn we gegroeid tot een belangrijke speler op te markt. Doordat wij samenwerken met menig timmerbedrijf door heel Nederland beschikken wij over een landelijke dekking. Wij brengen u in contact met een vakman bij u in de buurt. Klik op uw provincie en kom direct in contact met bedrijven bij u uit de buurt.

Missie

Timmerbedrijf Expres is uw partner indien u op zoek bent naar een erkend timmerbedrijf. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs zonder dat dit ten koste gaat van een goede klantvriendelijke service.