Timmerman Makkum
timmerbedrijf Makkum

Contact opnemen


Timmerman Makkum

Wanneer u op zoek bent naar een degelijke timmerman voor uw hout in Makkum, is Timmerbedrijf Expres het bedrijf voor u. Als timmerbedrijf werken wij samen met de beste professionals in de regio, die u graag bijstaan met het vervaardigen van uw hout. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar houten meubels of naar kozijnen of dakkapellen van hout, want elke timmerman staat voor u klaar. U kunt ons bereiken via het contactformulier. U ontvangt spoedig reactie Zoekt u dus een timmerman in Makkum? Zoek dan niet verder, want via deze website vindt u hem snel!

Gediplomeerd timmerbedrijf, scherpe tarieven

Als timmerbedrijf hebben wij meer dan 25 jaar ervaring. Hierdoor weten we het juiste onderscheid te maken tussen een goede en een minder goede timmerman. U profiteert mee van ons kundig inzicht, doordat we alleen werken met de beste specialisten in de regio Makkum. Zoekt u dus een gedegen timmerman voor het plaatsen van hout? Onze vakmannen staan voor u klaar om u in Makkum te helpen met hoge kwaliteit timmerwerk. Wij zijn een gediplomeerd timmerbedrijf dat zich onderscheidt in de regio door te werken met voordelige tarieven en duurzaam hout.

Voor al uw timmerwerk

Wij helpen u met al uw timmerwerk, of het nu gaat om het maken van houten kasten en tafels, deuren of zelfs keukens; wij staan voor u klaar! Ook helpen we u met de aanbouw uit uitbouw binnen uw huis of sturen we een timmerman naar u toe voor het maken van houten dakkapellen, kozijnen en vloeren. Geen klus te moeilijk voor een timmerman van ons!

  • Altijd timmerwerk op maat!
  • Goede service voor scherpe tarieven.
  • Aanbouw naast uitbouw.
  • Duurzaam, robuust hout!
  • Productie van houten meubelen!
Verbouwing Makkum

Verbouwing

Wanneer u uw huis in Makkum laat verbouwen is het ten zeerste aan te raden om dit door een professioneel timmerbedrijf uit te laten voeren. Hij kan u helpen bij alle timmerklussen, zoals het plaatsen van een houten vloer of een nieuwe deur. Wij garanderen dat al onze timmermannen een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied, en dat zij het timmerwerk snel en vakkundig voor u uitvoeren tegen aantrekkelijke prijzen. Wij horen graag van u!

Renovatie Makkum

Renovatie

Wanneer u uw huis wilt laten renoveren staan wij voor u klaar. Het gelieerde timmerbedrijf kan u helpen om bijvoorbeeld uw wanden te versterken of bij het vastzetten van losse dakpannen. Ook het herstel van de houten kozijnen of een traprenovatie is bij ons een optie. Bent u benieuwd naar de diverse renovatieklussen die wij bij u in Makkum kunnen uitvoeren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Uw timmerwerk is in veilige handen!

Houten kozijnen Makkum

Houten kozijnen

Houten kozijnen zorgen voor een mooie, klassieke uitstraling. Ze zijn er in verschillende houtsoorten, zoals de zeer duurzame soorten merbau of afzelia. Kozijnen van lariks zijn ook fraai, maar iets minder duurzaam. Voor het behoud van de kwaliteit van de houten kozijnen, is het nodig dat u deze regelmatig onderhoudt. U moet deze minimaal eens in de vijf jaar schuren en verven om de levensduur te behouden. Een timmerman kan u hierbij desgewenst helpen.

Meubels op maat

Kasten en tafels

Wilt u graag dat een timmerman houten kasten en tafels voor u in elkaar zet? Veel mensen zijn niet handig en vinden het lastig om bepaalde meubels goed in elkaar te zetten. Heeft u een timmerbedrijf nodig in Makkum voor het op maat maken van tafels, kasten en stoelen? Onze timmerman staat voor u klaar. Door jarenlange ervaring in het vak kan hij elk ontwerp in elkaar zetten en u van een kasten en tafels op maat voorzien. Dus heeft u een leuk ontwerp voor een meubelstuk in uw hoofd dan kan onze timmerman het voor u maken. Neem contact met ons op!

Keuken op maat Makkum

Keukens

Sommige mensen willen geen standaard keuken en kiezen voor een keuken op maat. Houten keukens zijn erg mooi en makkelijk te bewerken. Als u zelf een ontwerp of idee heeft voor uw keuken kunt u in overleg met ons deze realiseren. Wij zijn specialisten op het gebied van hout en kunnen alles voor u tot in de detail regelen. Een keuken is al een hele uitgave en daarom snappen wij dat u de kosten zo laag mogelijk wilt hebben. Vergelijk bij ons offertes van menig timmerbedrijf bij u uit de buurt en kies de timmerman die het best past bij uw woonsituatie in Makkum.

Houten deur Makkum

Deuren

Een deur wordt veel gebruikt en is dus aan slijtage onderheven. Na verloop van tijd kan het zijn dat u een nieuwe deur nodig bent in uw woning. Als u een nieuwbouwwoning koopt kunt u in sommige gevallen zelf bepalen wat voor deuren erin komen. In dit soort gevallen kan een timmerbedrijf iets voor u betekenen. Een timmerman kan voor u een deur op maat maken of kan u adviseren in uw keuze van een deur. Het kan ook zijn dat uw huidige voordeur niet voldoet aan uw veiligheidseisen, ook in dat geval gaan wij voor u aan de slag om te kijken wat het best is in uw woonsituatie.

Houten raamkozijnen Makkum

Kozijnen

Houten kozijnen zijn nog steeds mateloos populair. Het past goed in het hedendaagse duurzaam bouwen en ze zijn goedkoop in de aanschaf. Een van de nadelen van hout is dat het onderhouden moet worden. Als hout niet goed onderhouden wordt gaat het rotten en kan het zijn dat u nieuwe kozijnen nodig hebt voor u woning. Een timmerman van Timmerman-Nu kan u adviseren welke mogelijkheden er zijn en of er nieuwe kozijnen in de woning gezet moeten worden. Heeft u kozijnen die op maat gemaakt moeten worden vanwege de vreemde pasvorm dan kan onze vakman dit ook voor u doen.

Houten dakkapel Makkum

Dakkapellen

Er zijn verschillende opties als u denkt over een houten dakkapel. De materiaalsoort van de kozijnen, het type dak en de grootte van de dakopbouw zijn allemaal factoren die u in ogenschouw moet nemen. Het plaatsen van een dakopbouw kan erg snel zijn als u kiest voor een prefab dakkapel. Dit omdat het houten skelet al in de werkplaats of fabriek wordt gemaakt. Het aftimmeren of plaatsen van houten dakkapellen kan verzorgt worden door een timmerbedrijf. Wilt u graag advies van een timmerman over wat voor u de opties zijn dan kunt u uw wensen aangeven in het contactformulier.

Meubelmaker Makkum

Meubelmaker

Heeft u wel eens nagedacht om unieke meubels te laten maken voor in uw huis, kantoor of tuin? Houten meubels kunnen een echte eyecatcher zijn in uw woning. Er zijn verschillende soorten hout die gebruikt worden door een meubelmaker om meubels mee te maken. Steigerhout is tegenwoordig erg populair door zijn robuuste uiterlijk en natuurlijke kleuren. Daarnaast zijn mahonie, teak en kersenhout ook houtsoorten die gebruikt worden. Een timmerbedrijf kan ook meubels voor u in elkaar zetten. Wij brengen u graag in contact met een timmerman in Makkum.

Direct Contact

Kwalitatief hoogwaardig timmerwerk tegen een scherpe prijs!

Wij overtuigen u graag met een scherpe offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Direct Contact
Houten Scheidingswand Makkum

Scheidingswand maken

Een scheidingswand is een wand waarmee u een ruimte in meerdere kamers kunt opdelen. Een scheidingswand is echter geen vervanging voor (dragende) muren, en kunnen dan ook over het algemeen minder gewicht dragen. Het maken van scheidingswanden is een relatief eenvoudige klus, wanneer u ervaring hebt als doe-het-zelver. U dient hiervoor houten balken te gebruiken met een minimale afmeting van 44×67 millimeter. Zet deze met behulp van een schietlood waterpas, om problemen met de afwerking te voorkomen. Wij helpen u desgewenst graag.

Verlaagd plafond Makkum

Verlaagd plafond

Wilt u graag van de eettafel een aparte hoek maken in de kamer, of boven het zitgedeelte een speciale lichtinval? Dan is het een optie om het plafond te verlagen. Verlaagde plafonds worden gemaakt van een houten constructie die u eventueel kunt laten afdekken met gipsplaten. Heeft de plafondverlaging geen decoratieve functie, maar een praktische zoals geluidsisolatie? Laat u dan adviseren door een erkend timmerbedrijf over de mogelijkheden en prijzen. Zo voorkomt u dat er op de lange termijn problemen of onduidelijkheden ontstaan.

Traprenovatie Makkum

Traprenovatie

Menig timmerman uit ons timmerbedrijf in Makkum heeft niet alleen ervaring met het bouwen van nieuwe meubels of houten constructies. Maar kan u tevens helpen bij de renovatie van diverse onderdelen in en om huis. Een traprenovatie is één van deze dingen. Uit onderzoek is gebleken dat houten trappen na ongeveer 15 jaar gerenoveerd moeten worden, om de kans op een valpartij laag te houden. Een traprenovatie kan worden uitgevoerd met behulp van speciale opzettreden, of een volledige vervanging van de trap.

Houten serre Makkum

Serre

De meeste mensen die meer licht en ruimte in huis willen creëren denken hierbij alleen aan een dakkapel. Een serre is echter een goed alternatief wanneer u geen bouwvergunning voor de kapel krijgt, of liever op de begane grond meer ruimte hebt. Serres hebben een glazen dak, en minimaal één glazen wand, zodat u het hele jaar door een heerlijk buitengevoel in huis creëert. Om te voorkomen dat er in de zomer teveel warmte in huis komt, adviseren wij de plaatsing van buitenzonwering.

Terrasoverkapping Makkum

Terrasoverkapping

Hebt u maar een beperkt budget, en is daarom een serre geen oplossing? Een terrasoverkapping kan een voordelig alternatief vormen. Terrasoverkappingen zijn feitelijk houten constructies, die worden overdekt met glas, kunststof, plastic of een zonweringdoek. Het voordeel van een terrasoverkapping is dat deze overal in de tuin kan worden geplaatst. In de zomer geniet u hier heerlijk van de buitenlucht, terwijl in de winter uw tuinmeubilair overdekt wordt opgeslagen.

Veranda Makkum

Veranda

Naast terrasoverkappingen bouwen de medewerkers van ons timmerbedrijf in Makkum tevens diverse modellen veranda’s. Een veranda is altijd aan het huis verbonden, en heeft meestal een klein muurtje. Dankzij een veranda kunt u al vanaf vroeg in het jaar buiten zitten. Zeker wanneer u de veranda combineert met een terrasverwarmer. Hebt u vragen over de opties voor een veranda, of bent u benieuwd naar een kostenoverzicht? Geef uw specifieke wensen dan aan op ons webformulier.

timmerman prijzen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Zoekt u meteen een connectie met een professionele timmerman? Heeft u een klus voor ons timmerbedrijf en zoekt u een timmerman voor uw hout? Wij staan u graag bij met snelle service in Makkum! Via het contactformulier vraagt u een gratis en volledig vrijblijvende offerte aan voor timmerwerk in uw regio. Wij zien erop toe dat u geniet van de beste kwaliteit! Wij leveren duurzaam hout, dat wordt aangebracht door een professionele timmerman. Uw hout is ons werk!

Werkgebied

Klantervaringen

Onze kinderen zijn het huis uit. Tijd voor een nieuwe bestemming voor de slaapkamers. Mijn droom is een grote inloopkast, helemaal op maat gemaakt. Deze droom is werkelijkheid geworden dankzij de vakmensen van Timmerbedrijf Expres.
S. Veenstra, Makkum
Voor onze nieuwe woning wilde ik graag mijn nieuwe keuken ontwerpen. Bij de diverse keukenboeren was dit niet mogelijk of veel te duur. Gelukkig kwam ik in contact met Timmerbedrijf Expres uit Makkum. Resultaat: een unieke keuken voor een goede prijs!
Renita de Boer, Alkmaar
Wij hebben een jaren 30 woning. De houten kozijnen waren nog authentiek, maar helaas erg verrot. Een timmerbedrijf die wij via deze service hebben gevonden heeft deze voor ons vervangen. Het ziet er weer als nieuw uit!
Timon Keuning, Makkum
De zolder moest vergroot worden om een slaapkamer voor de jongste te creëren. We besloten om een houten dakkapel te laten plaatsen. Een goede prijs en het timmerbedrijf heeft de houten dakkapel netjes geplaatst!
Pieter Osinga, Makkum
Ik was al een tijdje van plan om parket te laten leggen, daarom heb ik een offerte aangevraagd voor het te verrichten werk. Een nette prijs en dito uitvoering, ik kan de service dan ook aanraden.
L. van der Veen, Almere
Wij hebben net een huis gekocht en hebben een tuinhuisje laten bouwen via een timmerbedrijf die wij hebben gevonden via Timmerbedrijf Expres. Na het aanvragen van de offerte hebben we op korte termijn meerdere offertes ontvangen. We zijn zeer tevreden!
Maartje, Breda

Timmerman bij u in de buurt!

Wij beschikken over een netwerk van erkende timmermannen door heel Nederland en daar zijn wij best trots op. Vanuit meer dan 300 verschillende vestigingen door heel het land bedienen wij u. Hierdoor bevindt er zich altijd minimaal één timmerbedrijf bij u in de buurt. De grootste vestigingen in uw provincie hebben we hieronder opgesomd.

Focus op kwaliteit

Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat alle aangesloten vakmensen allen erkende bedrijven zijn. Regelmatig worden de gelieerde timmermannen en timmerbedrijven gecontroleerd op de kwaliteit van het werk en de bedrijfsvoering. Hierdoor bent u verzekerd van vakmanschap en kwalitatief timmerwerk.

Landelijk actief

De afgelopen jaren zijn we gegroeid tot een belangrijke speler op te markt. Doordat wij samenwerken met menig timmerbedrijf door heel Nederland beschikken wij over een landelijke dekking. Wij brengen u in contact met een vakman bij u in de buurt. Klik op uw provincie en kom direct in contact met bedrijven bij u uit de buurt.

Missie

Timmerbedrijf Expres is uw partner indien u op zoek bent naar een erkend timmerbedrijf. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs zonder dat dit ten koste gaat van een goede klantvriendelijke service.