Timmerman Bolsward
timmerbedrijf Bolsward

Contact opnemen

18″ title=”Offerteformulier”]

Timmerman Bolsward

Bent u op zoek naar een degelijke timmerman in de buurt van Bolsward? Dan bent u bij Timmerbedrijf Expres aan het juiste adres! Wij werken samen met verscheiden professionals in de regio, met als doel u de beste vervaardiging van hout te leveren. Of u nu op zoek bent naar houten kwaliteitsmeubels of naar dakkapellen en vloeren van hout: wij staan u bij met timmerwerk op maat. U kunt ons direct bereiken via het contactformulier zodat we een gratis en vrijblijvend adviesgesprek voor u kunnen inplannen. Uw hout is onze zorg!

Ruim 25 jaar ervaring in timmerwerk

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in het leveren van timmerwerk op maat. Door deze lange ervaring in de sector weten we onze klanten in Bolsward te allen tijde te voorzien van kwaliteitsadvies voor hout. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het werk van een timmerman is voor uw woning. Zonder degelijk timmerwerk zal het hout in uw huis lager scoren op robuustheid. Wij kiezen liever voor duurzame kwaliteit en helpen uw met service op het gebied van hout! Heeft u daarom een klus voor een timmerman, dan kunt u gemakkelijk en snel contact opnemen met onze specialisten in Bolsward via het contactformulier.

Van aanbouw tot keukens en tafels

We helpen u met allerlei werkzaamheden. Zo staan we u graag bij met de vervaardiging van prachtige kasten en tafels, keukens, deuren, vloeren, kozijnen en dakkapellen. We helpen u in Bolsward met zowel de aanbouw als de uitbouw.

  • De mooiste houten meubels!
  • Deuren, vloeren, kozijnen en dakkapellen.
  • Laat ons uw houten keuken installeren!
  • Duurzaam hout.
  • Gratis adviesgesprek!

Woning verbouwing Bolsward

Verbouwing

Wilt u graag de keuken uitbouwen, of bent u van plan een dakkapel te installeren aan de achterzijde van het huis? De specialisten van Timmerbedrijf Expres in Bolsward kunnen u helpen bij de verbouwing. Zij voeren met alle gemak al uw zaag-, schuur- en schaafwerk voor u uit. Ga dus niet zelf aan de slag, maar laat uw timmerwerk over aan een professional. Zo weet u zeker dat ook op de lang termijn de bouwconstructie stevig staat.

Timmerwerk

Timmerwerk

Bij Timmerbedrijf Expres bent u aan het juiste adres voor al uw timmerwerken. Wilt u een nieuw kozijn installeren, heeft u een klus aan uw plafond of wilt u graag de uitstraling van het interieur aanpassen met houten meubels? Schakel dan de hulp in van een erkend timmerbedrijf! Via het contactformulier komt u gemakkelijk met een specialist bij u in de regio in contact. Stel uw vragen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Houten parketvloer

Houten vloeren

Wilt u een nieuwe houten vloer aanleggen of wilt u een bestaande houten vloer restaureren? Ook dan kunnen wij u helpen! Een timmerbedrijf uit ons netwerk staat in Bolsward voor u klaar om u deze werkzaamheden uit handen te nemen. Bent u benieuwd naar het beste onderhoud voor uw parketvloer? Vraag dan een timmerman om advies of praktische ondersteuning via het webformulier. Wij helpen u graag.

Meubels maken Bolsward

Kasten en tafels

Wilt u graag dat een timmerman houten kasten en tafels voor u in elkaar zet? Veel mensen zijn niet handig en vinden het lastig om bepaalde meubels goed in elkaar te zetten. Heeft u een timmerbedrijf nodig in Bolsward voor het op maat maken van tafels, kasten en stoelen? Onze timmerman staat voor u klaar. Door jarenlange ervaring in het vak kan hij elk ontwerp in elkaar zetten en u van een kasten en tafels op maat voorzien. Dus heeft u een leuk ontwerp voor een meubelstuk in uw hoofd dan kan onze timmerman het voor u maken. Neem contact met ons op!

Keukenrenovatie Bolsward

Keukens

Sommige mensen willen geen standaard keuken en kiezen voor een keuken op maat. Houten keukens zijn erg mooi en makkelijk te bewerken. Als u zelf een ontwerp of idee heeft voor uw keuken kunt u in overleg met ons deze realiseren. Wij zijn specialisten op het gebied van hout en kunnen alles voor u tot in de detail regelen. Een keuken is al een hele uitgave en daarom snappen wij dat u de kosten zo laag mogelijk wilt hebben. Vergelijk bij ons offertes van menig timmerbedrijf bij u uit de buurt en kies de timmerman die het best past bij uw woonsituatie in Bolsward.

Houten deuren Bolsward

Deuren

Een deur wordt veel gebruikt en is dus aan slijtage onderheven. Na verloop van tijd kan het zijn dat u een nieuwe deur nodig bent in uw woning. Als u een nieuwbouwwoning koopt kunt u in sommige gevallen zelf bepalen wat voor deuren erin komen. In dit soort gevallen kan een timmerbedrijf iets voor u betekenen. Een timmerman kan voor u een deur op maat maken of kan u adviseren in uw keuze van een deur. Het kan ook zijn dat uw huidige voordeur niet voldoet aan uw veiligheidseisen, ook in dat geval gaan wij voor u aan de slag om te kijken wat het best is in uw woonsituatie.

Houten kozijnen

Kozijnen

Houten kozijnen zijn nog steeds mateloos populair. Het past goed in het hedendaagse duurzaam bouwen en ze zijn goedkoop in de aanschaf. Een van de nadelen van hout is dat het onderhouden moet worden. Als hout niet goed onderhouden wordt gaat het rotten en kan het zijn dat u nieuwe kozijnen nodig hebt voor u woning. Een timmerman van Timmerman-Nu kan u adviseren welke mogelijkheden er zijn en of er nieuwe kozijnen in de woning gezet moeten worden. Heeft u kozijnen die op maat gemaakt moeten worden vanwege de vreemde pasvorm dan kan onze vakman dit ook voor u doen.

Houten dakkapel renoveren Bolsward

Dakkapellen

Er zijn verschillende opties als u denkt over een houten dakkapel. De materiaalsoort van de kozijnen, het type dak en de grootte van de dakopbouw zijn allemaal factoren die u in ogenschouw moet nemen. Het plaatsen van een dakopbouw kan erg snel zijn als u kiest voor een prefab dakkapel. Dit omdat het houten skelet al in de werkplaats of fabriek wordt gemaakt. Het aftimmeren of plaatsen van houten dakkapellen kan verzorgt worden door een timmerbedrijf. Wilt u graag advies van een timmerman over wat voor u de opties zijn dan kunt u uw wensen aangeven in het contactformulier.

Meubels maken Bolsward

Meubelmaker

Heeft u wel eens nagedacht om unieke meubels te laten maken voor in uw huis, kantoor of tuin? Houten meubels kunnen een echte eyecatcher zijn in uw woning. Er zijn verschillende soorten hout die gebruikt worden door een meubelmaker om meubels mee te maken. Steigerhout is tegenwoordig erg populair door zijn robuuste uiterlijk en natuurlijke kleuren. Daarnaast zijn mahonie, teak en kersenhout ook houtsoorten die gebruikt worden. Een timmerbedrijf kan ook meubels voor u in elkaar zetten. Vul uw wensen in op het contactformulier en wij helpen u snel.

Direct Contact

Kwalitatief hoogwaardig timmerwerk tegen een scherpe prijs!

Wij overtuigen u graag met een scherpe offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Direct Contact
Houten wand

Scheidingswand maken

Wanneer u graag op de zolder meerdere kamers wilt maken, dan moet u één of meerdere scheidingswanden laten bouwen. Bent u enigszins handig? Dan is het een optie om dit zelf te doen. Voor het maken van een scheidingswand hebt u (vuren)houten balken nodig met een minimale afmeting van 44×76 millimeter. Het is ten tweede belangrijk om de balken loodrecht op elkaar te plaatsen. Zo voorkomt u problemen met het monteren van de gipsplaten als afdekking. Voor de geluidsisolatie adviseren onze professionals dichtingsband.

plafondverlaging

Verlaagd plafond

Er zijn verschillende redenen voor het verlagen van een plafond. De eerste is een zeer praktische: het voorkomen van geluidsoverlast. Hoewel wij meestal aanraden om de geluidsisolatie in de ondervloer te plaatsen, is dit soms niet mogelijk. Het verlagen van het plafond om hier het isolatiemateriaal te installeren is een goed alternatief. Daarnaast kan een verlaagd plafond ook zorgen voor een unieke sfeermaker, met name wanneer u speciale spotjes tussen de balken plaatst. Wij informeren u graag over de opties voor een plafondverlaging.

Trapbekleding Bolsward

Traprenovatie

Door veelvuldig gebruik zullen traptreden na enige tijd verslijten. Deze slijtage levert een verhoogd risico op valpartijen op. Daarom raden wij aan om eens in de 15 jaar uw trap te renoveren. Een traprenovatie kan veel tijd en kosten in beslag nemen, maar kan ook in een halve week gedaan zijn. Een timmerman kan bijvoorbeeld een volledige traprenovatie voor u uitvoeren, of enkel speciale opzettreden monteren. Wij garanderen dat met onze hulp uw trap er binnen korte tijd weer optimaal uitziet. Vraag snel één of meerdere prijsoffertes aan!

Serre aanbouwen Bolsward

Serre

Wilt u graag vanuit huis de zon zien opgaan? De seizoenswisselingen van dichtbij meemaken? Of ook tijdens de wintermaanden van de zon genieten? Dan is een serre wellicht een goed idee voor u! Bij een serre bestaat het dak van de uitbouw, en één of meerdere wanden van glas, waardoor u altijd het gevoel hebt in de tuin te zitten. De professionals van ons timmerbedrijf in Bolsward helpen u met alle plezier bij het bouwen van een serre naar uw wensen. Vul het contactformulier in voor meer informatie of een prijsindicatie.

Terrasoverkapping

Terrasoverkapping

Een goedkoper alternatief voor een serre is een terrasoverkapping. Terrasoverkappingen bestaan uit een houten constructie met een afdekking van glas, kunststof of een ander materiaal. Het voordeel van een terrasoverkapping is dat deze overal in de tuin kan worden geplaatst. Hierbij moet wel aandacht worden besteed aan de juiste ondergrond. Bent u bang dat de terrasoverkapping in de winter geen enkel nut heeft? Juist dan kan deze dienen als opslagplaats voor uw tuinmeubilair.

Veranda maken Bolsward

Veranda

Veranda’s zien we niet veel in Nederland, toch is het voor een timmerbedrijf een optie om bij u in Bolsward een veranda te bouwen. Veranda’s lijken wel wat op terrasoverkappingen, behalve het feit dat ze altijd aan een woning vastzitten. U kunt een veranda vergelijken met een balkon, maar dan op de benedenverdieping. Wij kunnen een veranda van vele houtsoorten maken, mits deze genoeg gewicht kan dragen. Hebt u behoefte aan een overzicht van de verschillende modellen en mogelijkheden? Wij informeren u graag.

timmerman kostprijs

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Zoekt u een vakman voor uw hout? Een timmerman met liefde voor houten meubels? Een professioneel timmerbedrijf voor al uw timmerwerk? Laat ons u dan helpen met de beste vergelijkingsservice. Vul het contactformulier in en vraag direct een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan. Wij zijn actief in de gehele regio. Zoekt u dus een specialist op het gebied van houten oplossingen voor uw woning, dan bent u hier aan het juiste adres!

Werkgebied

Klantervaringen

Onze kinderen zijn het huis uit. Tijd voor een nieuwe bestemming voor de slaapkamers. Mijn droom is een grote inloopkast, helemaal op maat gemaakt. Deze droom is werkelijkheid geworden dankzij de vakmensen van Timmerbedrijf Expres.
S. Veenstra, Bolsward
Voor onze nieuwe woning wilde ik graag mijn nieuwe keuken ontwerpen. Bij de diverse keukenboeren was dit niet mogelijk of veel te duur. Gelukkig kwam ik in contact met Timmerbedrijf Expres uit Bolsward. Resultaat: een unieke keuken voor een goede prijs!
Renita de Boer, Alkmaar
Wij hebben een jaren 30 woning. De houten kozijnen waren nog authentiek, maar helaas erg verrot. Een timmerbedrijf die wij via deze service hebben gevonden heeft deze voor ons vervangen. Het ziet er weer als nieuw uit!
Timon Keuning, Bolsward
De zolder moest vergroot worden om een slaapkamer voor de jongste te creëren. We besloten om een houten dakkapel te laten plaatsen. Een goede prijs en het timmerbedrijf heeft de houten dakkapel netjes geplaatst!
Pieter Osinga, Bolsward
Ik was al een tijdje van plan om parket te laten leggen, daarom heb ik een offerte aangevraagd voor het te verrichten werk. Een nette prijs en dito uitvoering, ik kan de service dan ook aanraden.
L. van der Veen, Almere
Wij hebben net een huis gekocht en hebben een tuinhuisje laten bouwen via een timmerbedrijf die wij hebben gevonden via Timmerbedrijf Expres. Na het aanvragen van de offerte hebben we op korte termijn meerdere offertes ontvangen. We zijn zeer tevreden!
Maartje, Breda

Timmerman bij u in de buurt!

Wij beschikken over een netwerk van erkende timmermannen door heel Nederland en daar zijn wij best trots op. Vanuit meer dan 300 verschillende vestigingen door heel het land bedienen wij u. Hierdoor bevindt er zich altijd minimaal één timmerbedrijf bij u in de buurt. De grootste vestigingen in uw provincie hebben we hieronder opgesomd.

Focus op kwaliteit

Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat alle aangesloten vakmensen allen erkende bedrijven zijn. Regelmatig worden de gelieerde timmermannen en timmerbedrijven gecontroleerd op de kwaliteit van het werk en de bedrijfsvoering. Hierdoor bent u verzekerd van vakmanschap en kwalitatief timmerwerk.

Landelijk actief

De afgelopen jaren zijn we gegroeid tot een belangrijke speler op te markt. Doordat wij samenwerken met menig timmerbedrijf door heel Nederland beschikken wij over een landelijke dekking. Wij brengen u in contact met een vakman bij u in de buurt. Klik op uw provincie en kom direct in contact met bedrijven bij u uit de buurt.

Missie

Timmerbedrijf Expres is uw partner indien u op zoek bent naar een erkend timmerbedrijf. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs zonder dat dit ten koste gaat van een goede klantvriendelijke service.