Wanneer u op zoek bent naar een timmerman of timmerbedrijf dan kan u terecht op de nieuwe website van Timmerman Garant. Het vinden van een kwalitatief timmerbedrijf is niet eenvoudig, het nieuwe webconcept van Timmerman Garant brengt hier verandering in. Doordat iedere aangesloten timmerman jaarlijks drie keer gecontroleerd wordt op het geleverde werk, is Timmerman Garant in staat om de kwaliteit te waarborgen.

Alleen professionele timmermannen

De afgelopen jaren is de branche behoorlijk vervuild door Oost-Europese timmermannen, die zeer goedkoop zijn, maar vaak slecht werk leveren. Timmerman Garant distantieert zich hiervan en focust zich puur op kwaliteit en vakmanschap. Consumenten en bedrijven kunnen voor nagenoeg alle timmerwerken een offerte aanvragen. Doordat Timmerman Garant alleen samenwerkt met de beste timmerbedrijven kunnen alle aanvragen met succes worden uitgevoerd.

Netwerk van timmerbedrijven

Timmerman Garant beheert een zeer groot netwerk van timmerbedrijven in heel Nederland. Hierdoor kunnen wij consumenten en bedrijven in de meeste gevallen verzekeren dat zij meerdere reacties ontvangen van professionele timmermannen.