Timmerwerk offerte aanvragen

Renovatie van uw woning heeft veel voordelen
Vergelijk eenvoudig offertes voor uw timmerwerk. Snel en makkelijk!

Creëer meerwaarde met renovatie

Bent u van plan uw woning op de woningmarkt te zetten? Of heeft u net een nieuw huis gekocht en bent u benieuwd welke verbouwingen voor een meerwaarde kunnen zorgen? Meerwaarde door renovatie ligt ingewikkelder dan u wellicht denkt. Als u net een nieuwe woning heeft gekocht, kiest u hoogstwaarschijnlijk voor een verbouwing omdat u hiermee uw wooncomfort verhoogt en niet omdat u het huis wilt verkopen voor een hogere prijs. Als u van plan bent nog lang in de woning te blijven, kiest u sneller iets geheel naar uw smaak. Maar wilt u uw woning verkopen? Dan moet u goed nadenken over de soort renovatie en de stijl die u wilt creëren. Wat u misschien heel mooi vindt, kan een potentiële koper wel heel lelijk vinden.

Welke verbouwingen verhogen de woningwaarde?

Er zijn vele soorten renovatiemogelijkheden die uw woning meerwaarde geeft. Denk aan het vergroten van uw huis door een aanbouw, een serre of door een garage of schuur te bouwen. Of zorg voor een verlaging van de energierekening door uw vloer, dak, gevel te isoleren of door te kiezen voor goed isolatieglas. Daarnaast kunnen verbouwingen zoals een dakkapel, een dakraam, nieuwe installaties (CV-ketel, radiatoren, sanitair) ook zorgen voor een waardevermeerdering.

Ook verbouwing is aantrekkelijk

U kunt ook waardevermindering krijgen door een verbouwing. Denk bijvoorbeeld aan het slopen van een aanbouw (iets wat de markt erg aantrekkelijk vindt). Wilt u uw waarde vermeerderen door middel van renovatie? Vraag uw timmerbedrijf naar de vele mogelijkheden en laat u vrijblijvend informeren.

Offerte aanvragen


Anti-spam captcha

Vul code in:

 
Steeds meer particulieren en bedrijven maken gebruik van de diensten van Timmerbedrijf Expres. Dit is niet voor niets, wij bewijzen dagelijks dat kwaliteit en een scherpe prijs prima samengaan!

Comments are closed.